Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Soul Eater szereplői

2012.05.28

 images--7-.jpgSoul Eater Evans: Soul kaszafegyver,  fegyvermestere Maka Albarn. Soul... hát ő eléggé  szereti a hasát is... van egy motorja, általában ezzel  utazik. Nagyon jól zongorázik, s mikor egyszer  megküzdenek az árnyfegyverrel, megsérül: fekete  vér kerül a véráramába, ezzel kergetve egyre  közelebb az őrülethez, ám Maka segít neki elviselni  ezt.

 

 

images--28-.jpg

Maka Albarn:  Maka fegyvermester, fegyvere Soul.  Apja Spirit, a Halálkasza, így ereiben fegyvervér is  csörgedezik. Maka sokat tanul, éltanuló, és nagyon  szereti az anyját, aki egykor apja fegyvermestere  volt, s most utazgat. Maka az anyjára akar  hasonlítani, és olyan erőssé válni, mint ő, ám a  technikáját csak egyszer tudja használni. Többször is  összeütközik Black Starral, de végül elismeri, hogy  hibázott.

 

 

images--34-.jpg

Spirit: Maka apja, és Halálkasza, ez annyit tesz,  hogy Shinigami -sama személyes fegyvere. Nagyon  perverz, idejét gyakran a Chupacabra-bárban múlatja  Blair társaságában. Nagyon szereti Makát, de  elhagyta a feleségét, Maka anyját, így a lánya nem  bocsájtott meg neki teljesen. 

 

 

images--11-.jpg

Shinigami-sama:  Halálisten-mester magyar  fordításban. Ő a leghatalmasabb személy az egész  történetben. Shinigami-sama a szakadtfüggöny-  desing követője, ezért is néz ki úgy, ahogy. Van egy  halálfejes maszkja, valamint idegesítő beszédstílussal  rendelkezik. Ellenfele a Démonisten Ashura, akin  egyszer más győzelmet aratott, és a saját bőrébe  zárta, így megmentve a világot (Ashurát Ashura  bőrébe, természetesen), és megalapította a  HalálistenFegyveresterAkadémiát, Halálvárosban,  ahol a történet játszódik. Shinigami-sama sokszor  kerül nehéz döntések elé, ám végül mindig a helyes utat választja.

imageskid.jpg

 Death the Kid:  a Halál Fia, szó szerint. Kid  szimmetria-mániás: nem egyszer hagy ott  küldetéseket, mert valami "elkerülte a figyelmét, és  nem elég szimmetrikus, de nem emlékszik pontosan,  ezért el kell mennie". Kid hajának bal oldalán három  fehér csík húzódik a fekete alapon, és ez nagyon  megrendíti. Ilyenkor, ha rájön, hogy ő maga sem  szimmetrikus, a földre vetve ostorozza magát. Ekkor  két fegyvere, Liz és Paty Thompson, az ikerpiszolyok  nyugatják meg. Kis fegyvermester, és hihetetlen  erőnek áll birtokában, ezt használja is Ashura ellen.  Belzebub, a repülő gördeszkája mindig vele van, és  így gyorsan tud közlekedni. Sárga szemekkel vadászik  a nem szimmetrikus tárgyakra.

images--29-.jpg

 Thompson-nővérek: Liz és Patty (Elisabeth és  Patricia) Thompson Kid fegyverei, ikerpiszolyok: trót  alkotnak duó helyet: az elitgyerek két dögös lánnyal.  Sokáig éltek az utcán, míg Kid rájuk akadt, s a  fegyverei lettek. Liz okos, de hihetetlenül fél a  szellemektől, és általában először gondolkozik. Patty  gyerekes: semmit sem vesz komolyan, kivéve, ha Kid  ráparancsol, akkor azonnal cselekszik. A dolgozatából  egy zsiráfot hajtogat, és kéri nővérét, hogy többször mondja el neki ugyanazt a mesét. Ettől függetlenül ő segíti ki Lizt, ha úgy adódik. Igazi bűnöző-hangja van: ezzel könnyen észhez téríti társait.

images--30-.jpg

 Black Star: Black Star elképesztő hasonlóságot  mutat Narutoval, de szerintem van benne egy kis  Sasuke effekt is: Mindig azt mondja, hogy  "Hatalmasságom, Black Star megérkezett!".  Elképesztően önző, beképzelt, orvgyilkosnak képzeli  magát, és elhanyagolja társát, Tsubakit, aki gyönyörű  lány, csak kevés az önbizalma. Star  ezektől  eltekintve lelkiismeretes, ha edzésről van szó Rock  Leevel és Maito Gaival tudnám összehasonlítani. Ha nem sikerül valami, csinál 1000 felülést. Ha még valami nem sikerül, 1000 fekvőtámaszt. Dolgozat előtt el akarja lopni a kérdéseket, de lebukik, elég csúnyán. Tsubakival végül erős párost alkotnak, megértik egymást. Hihetetlenül pontos az illúzió érzékelője, mégis harc közben "genjutsuba" keveredik, és kiszabadítja Ashurát a saját börtönéből akaratán kívül.

images--32-.jpg

 Tsubaki Nakatsukasa:  Tsubaki Black Star  fegyvere, és megannyi ninjafegyverré tud átalakulni  az önző kis pukkancs mellett. Tsubaki igazán  szívmelengető: kedves, sokat segít Makának és  Soulnak. Okos, és erős: bátyjától elnyeri a  szellemkard-lehetőséget, amivel szinte  legyőzhetetlennek bizonyulnak Black Starral.

 

images--33-.jpg

Dr. Franken Stein.: Stein egy Kakuzu Asuma Kabuto  imitátor: a testét és ruháit varraok díszítik, sokat dohányzik, valamint szemüvegét állandóan feltolja orrnyergére. Mániája a boncolás, és jóval fogékonyabb az őröletre, mint a többiek: a Démonisten őrülete így csábítja át Medusa oldalára, ám végül Maka és Soul megmentik. Spirit egykori mestere. 

 

 

 

 

 

 

images--35-.jpg

Bunós Joe: halálkasza, aki kávémániás, és csak egyféle kávét képes meginni. Hihetetlen erővel rendelkezik.

Yumi Azusa: halálkasza, az iskola egykori jeles tanulója. Szenzor, fel tud térképezni területeket gondolataival. Fegyverként mesterlövészpuska alakját veszi fel.

"Törvényes" Justin: Justin egy pap. Van halálistenes fülhallgatója, és mindig azt hallgatja, általában 3DG kaliberű zenéket. Szájról olvas, néha félreért dolgokat. Justin a tisztasággal, a fénnyel fegyverkezett fel, így egyben fegyver és mester is. Odavan Shinigami-samáért, mégis egy szavát sem érti a maszkja miatt, így közöttük Spirit a tolmács.

Marie Mjolnir: Marie az óceániai területek halálkaszája, azért mert úgy képzelte, itt lesz a legkevesebb dolga.Minden vágya, hogy férjhez mehessen, ám Shinigami-sama parancsára az Akadémiára jön tanítani. Eléggé megszereti Steint az ott töltött idő alatt, sőt, Stein sem szeretné elveszteni a lány, ő felboncolná.

images--36-.jpg

 SID Barett: SID tanár úr egy zombi. Az ám. Ezért  mondja mindig, hogy "Ilyen férfi voltam!" Egyébként  kedves. :)

 

 

 

 

images--37-.jpg

 Medusa: Medusa kicsit olyan, mint a  matektanárnőnk: imádja a vektorokat. ;) Na jó... ő az  egyik leggonoszabb némber a történetben. Lányába,  Cronába "ülteti" az árnyfegyvert, Ragnarokot, így  kitéve a lányát annak, hogy nincsenek saját  gondolatai, nem tudja, hogyan viselkedjen. Maga  mellé állítja Steint, és vegül meghal. 

 

 

350766.jpg

 Crona és Ragnarok: Crona Medusa lánya, akiben a  fekete vér található, így adva neki természetfeletti erőt.  Fegyvermester, fegyvere Ragnarok, aki elkezdi  elnyomni a lányt, de végülis Crona keredik felül a saját  erején Maka segítségével, akikkel szinte testvérként  szeretik meg egymást. Gyakran mondja, hogy  "Fogalmam sincs, hogyan kellen viselkednem". Ez is  abból származik, hogy Ragnarok elnyomja. Végül már  elhagyja ezt a tagmondatot.

 

 

 

 

 

images--38-.jpg

 Free: démonszemű férfi, aki vérfarkas, Medusa  követője.

 Eruka: békaboszorkány, akit Medusa manipulál a  testébe vezetett kígyói által. Eruka kém: békaként  tájékozódik, és tartja a kapcsolatot Cronával, aki  végül megtagadja anyja parancsát.

 

 

images--39-.jpg

 Mizune: egérboszorkány. 6 Mizune van, ebből egyet  Medusa megölt, de öt egymásra állva egy teljes  értékű bszorkányt alkot, aki Blair ellenfele.

 Blair: Blair egy nagyhatalmú macska, semmi több.  Gyönyörű nővé tud változni, de igazából nem  boszorkány. Spirittel szokta tölteni szabadidejét, vagy  Soullal, esetleg Makaval. Mizunével is harcol, amikor  Medusa szökik. 

images--40-.jpg

Arachne: pókboszorkány, aki a démonisten, Ashura legnagyobb támogatója, Medusa húga.Terjeszti a földön az őrületet Eibon találmányait használva.

Mosqiuto: Arachne legfőbb segítője, aki egy szúnyogszerű öreg bácsi. xD

Giriko: Arachne követője, sokszor kerül összetűzésbe Mosqiutoval, és harcolnak is. Képes gólemek gyártására.

images--41-.jpg

 Mifune: rendkívül tehetséges kadrforgató, komolyan,  beillene Kisame vagy Chojuro, esetleg Raiga vagy  Suigetsu mellé. Egy kis boszorkány, Angela egyetlen  barátja és szolgája, de igazából saját gyermekeként  szereti a kicsit. Száz kardot tart magánál, ezeket  könnyen irányítja, kétszer győzi le Black Start és  Tsubakit.

 

asura2.jpg

 Démonisten Ashura: Shinigami-sama egykori  tanítványa, aki rossz útra tért, emeberi lelkeket  kezdett enni, így megőrült. Shinigami legyőzte, a  saját bőrébe zárta, ahonnan véletlenül Black Star  szabadította ki, amikor egy illúzióban volt.  Igazi  Uchiha lenne: képes a környezetét illúziókba ringatni,  és kifejezetten hiú személyiség. Végül Maka győzi le  a tisztaság erejével.

 

 

soul.eater.wallpaper.561744.jpg

 Excalibur: Excalibur......Excalibur.... a ködös  Abliontól Egyesült Államokig.... na szóval ő Arthur  kardja, aki bejárta a világot. Összevissza beszél  mindenféle szokásáról, és múltjáról. De az biztos,  hogy története a 12. században kezdődött.... xD Nagy  hatalmú, és nagyon sokan akarják fegyverüknek, de  elviselni azt nehéz: mindenki mondtaába belevág egy  BOLONDOK felszólalással. egyébként egy fehér,  hegyesorrú, furcsa lény, nagy macskalábakkal, cilinderrel, és zakóval, sétapálcával. :)

images--42-.jpg

Kis Démon: Soul lelkében lakozik, és terelgeti szép lassan az őrület felé. Mindig rá akarja venni a bűnre a fiút, aki erősen kitart ez elvei mellett, ettől függetlenül a kisdémon néha segít is. 

 

A mappában található képek előnézete Naruto^^SoulEater