Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Naruto szereplők

 Kezdjük talán a főhőssel, akinek ereiben főszereplővér csordogál:

Naruto

 Uzumaki Naruto: a főszereplő. Nagyszájú, igazi  rosszcsont, aki gyerekkorában igyekszik megkeseríteni  a falusiak életét, hiszen azok kitagadják. Ennek okát ő  maga csak később tudja meg, Irukától, a tanárától:  belezárták születésekor a Kilncfarkú Rókadémont, a  Kyubit, ami évekkel korábban megtámadta a falut, sok  erős ninja halálát okozva. A falusiak mind megvetették  és gyűlölték, még a saját tanárai sem voltak képesek  együttérzően tekinteni az árva Narutora, akinek apja  egyébként a falu korábbi vezetője, Namikaze Minato, a  Yondaime Hokage volt. Naruto kapcsolata a külvilággal  7 éves kora körül kezd megváltozni, amikor az Uchiha  mészárlás után Uchiha Sasukében meglát egy  magához hasonló, magányos és árva gyermeket. Iruka-  sensei megmenti többször is, sőt, szinte pótapjaként 

images--18-.jpg

 bánik vele, miután elárulta Narutonak a közutálat okát.  Naruto szereti Irukát, és hálás neki,amiért kiszakította  elszigetelődöttségéből. A fiú szeretne nagy és erős  ninja, sőt, Hokage lenni, ám mindenki kineveti, hiszen  még chakráját sem tudja kezelni, mikor ilyen  kijelentéseket tesz: "Egy nap én leszek a Hokage!"

 Miután sikeresen átküzdi magát az alapvizsgán, és  megkapja a Konohai fejpántot, egy Mizuki nevű ember rá  akarja venni, hogy lopjon el neki egy tiltott technikát.  Naruto engedelmeskedik neki, de Iruka-sensei az  utolsó pillanatban megállítja, és megmenti, de kishíján  belehal. Naruto itt bizonyítja be először, hogy ő nem akármilyen 

images--19-.jpg

 ninja, hiszen egy tiltott technikát sajátít el másodpercek  alatt.

 A vizsgája után a 7es csapatba kerül, Haruno Sakura és  Uchiha Sasuke társaként, Hatake Kakashi vezetése  alatt. A sensei először egy próbán méri fel tudásukat,  megkell szerezniük a Kakashinál lévő két csengőt, ám  hárman vannak. Végül természetesen Sasuke és  Sakura szerik meg a csengőt, és Sasuke Kakashi  parancsa ellenére enne ad a kikötözött Narutonak. E  cselekedet után Kakashi hivatalosan is elismeri őket  tanítványinak.

 A három kis ninja-tanonc Kakashi keze alatt tanul,  elérkezik a chuunin-vizsga, ahol sok akadályon mennek  keresztül. Végül Sasuke és Naruto is bejut a döntőbe, de 

images--20-.jpg

 előtte egy hónapot kell edzeniük. Kakashi Sasukét edzi a  hasonló chakrájuk miatt, Narutot pedig az egyik  legprofibbra, Ebisu-senseire hagyja, akitől a srác  állandóan megszökik, így találkozik a Perverz  Remetével, későbbi nevén Ero-senninnel, aki nem más,  mint a legendás Sannin egyik tagja: Jiraiya, a  Békabölcs. Jiraiya sokat segít Narutonak, megtanítja  neki az idéző jutsut, és segít felkészülni a rá váró  feladatra: a chuunin-vizsga harmadik fordulójára!  

 Naruto Hyuuga Neji ellenfele lesz, akit legyőz. Ám a  harmadik forduló tartogat meglepetéseket: Orochimaru,  a legendás Sannin egyik tagja megöli a Yondaime  Kazekagét, és a Sandaime Hokagét, és elhelyez egy  pecsétet Uchiha Sasukén, (ezt még a 2. fordulóban) akit 

images--21-.jpg

 a Homokrejteki Trióval elkezd elhurcoltatni.Konohát a  változatosság kedvéért, ha ár úgyis ott van, lerombolja. A  végén Naruto jól lefejeli Gaarát, aki jó útra tér és  Kazekage lesz. 

 Naruto elmegy Jiraiyával az új Hokage, Senju Tsunade,  a Sannin harmadik tagja után, akit megtalálnak.  Időközben Jiraiya tanítja Narutot: a Rasengan technikát  könnyen el tudta sajátítani (saját apja alkotta a jutsut).  Tsunade elfogadja a felkínált címet, és elfoglalja a  Hokage széket.

 Sasukét visszaviszik Konohába, ahol lábadozik, és Naruto eléggé  rosszul érzi magát miatta. Kapcsolatuk itt kezd megváltozni. Egy  verekedésben Kakashi választja szét őket, mikor legerősebb  technikáikkal támadnak egymásra Sakura szeme előtt. Kakashi beszél  Sasukével, majd egyedül kell hagynia.

images--22-.jpg

 Ekkor a Hang Négyese megjelenik---> viszik Sasukét  Hangrejtekbe, Naruto meg megy utána, ígéretet téve  Sakurának, hogy az élete árán is megtalálja. Végül  megtalálja, és harcolnak a Végzet Völgyében, ahol  egykor őseik, Uchiha Madara és Senju Hashirama is  harcoltak. Sasuke itt ismeri el először Narutot, és  szakítja el köteléküket, olyan mondatokkal, amikkel  szinte megöli Narutot, aki testvéreként szereti. "Miért  mész ilyen messzire értem?" Kérdezi Sasuke. Naruto  válasza egyszerű és tiszta: "Hogyan lehetne belőlem  Hokage, ha még a saját barátomat sem tudom  megmenteni?" Bár ez csak a Shippuudenben hangzik  el, a szándék érthető: Naruto nem fogja feladni... Harcuk  végén, mikor Narutot Kakashiék megtalálják, ájult,  kezében Sasuke fejpántjával, mely megrepedt. Itt vesztik el a Konohaik Sasuke nyomát- úgy tűnik, örökre.

images--23-.jpg

 Jiraiya kezelésbe veszi Narutot, és tanítványává teszi. A fiú szeme előtt  egyetlen cél lebeg: Uchiha Sasuke.

 Évekkel később Naruto visszatér Konohába: 16 éves, erős, néha vesz a  Kyubi chakrájából, és olyan technikákkal rendelkezik, amikkel képes  legyőzni magát, Jirayát is. Sakurát lenyűgözi, ahogyan Sakura is  lenyűgözi őt. Hyuuga Hinata  még mindig szereti a fiút, de nem mondja  el érzéseit.

 Kakashi újabb teszt alá veti a csapatát, és ők legyőzik. Ekkor Tsunade  kiadja a feladatot: Megmenteni Sabaku no Gaarat, a Godaime Kazekagét!  Akit végül megmentenek, bár időközben meghalt. 

 Aztán a csapat egy új taggal és egy új vezetővel bővül Sai és Yamato  képében. Megtalálják Orochimarut és Sasukét, De az Uchiha majdnem  megöli Narutot, aki kezdi belátni: barátját nem mentheti meg. 

 Folytatják a harcot az Akatsuki után, és sok változás történik: a Konohaiak  legjobb ninjáikat kezdik elveszíteni. Sasuke megöli Orochimarut, és  csapatot alakít: szagot fog Konoha. Így történik, hogy megtalálták az  Uchihák régi rejtekhelyét, ahol Itachi meghalt. 

images--24-.jpg

 Naruto megtudja, hogy mesterét, Jiraiyát megölte az  Akatsuki, és bosszút esküszik. A nehéz időkben Iruka  támogatja és segíti, sőt az egész falu együttérez vele.  Ominózus jelenet, amikor az éjszaka közepé felkel, és  vesz egy fagylaltot, olyat, mint amilyet Jiraiya is vett neki.  Leül egy padra, és hangtalanul zokog. Ekkor talál rá  Iruka, és állítja talpra, mint sokszor tette korábban.

 

 

images--25-.jpg

 Az Akatsuki megtámadja Konohát, és Naruto ugyanott tanul, ahol  mestere, Jiraya. Megtanulja a Sennin-moda-t felvenni, így hasznosítva a  természet energiáit. 

 Konohát megmenti a Painek támadásától, és jó útra téríti Nagatot, aki  feltamászt minden Konohait, aki elpusztult az ostrom alatt. 

 Naruto bölccsé válik: rájön, hogy Tsunade kómában van, és a Hatodik  Hokage Danzou lesz. Elmegy az új diktátor nyomát követve a Kage  gyűlésre, ahol találkozik a titokzatos Tobival, és megtudja Rikudou  sennin történetét. 

 Eközben Gaara a Kage gyűlésen beszédet tart Sasukének hogy  nyugodjon már le, különben sem akarja őt senkisem bántani, kivéve 3  nagy shinobi nemzetet. Végül Sasuke megszökik Karinnal.

 Gaara első útja Narutohoz vezet, és kijelenti, hogy méltó lenne a  Hokage címre. Csakhogy őt megelőzte Sakura jól azt hazudva  Narutonak hogy szereti, és hogy leveszi a válláról a terhet.

 

images--26-.jpg

 Naruto ezután rohan megmenti Sakurát, aki egy kunaival  akar Sasukére rontani. -.-

 Go back to Konoha. Mivel Danzou időközben meghótt, új  Hokagére van szükség, aki nem más, mint Kakashi, de  Tsuande az utolsó pillantban visszatér.

 Narutot elrejtik egy szigeten Killer Beevel,  a Hachibi  Jinchuurickijével együtt, ahol megtanulja irányítani a  Kyubi erejét. Kapcsolatot létesít anyjával, aki mindent  elmond neki, és rájön, hogy igen, még van esélye  visszahozni Sasukét. Killer Bee oldalán elhagyja a szigetet, bár Iruka megpróbálja megállítani, nem tudja, és Naruto csatlakozik a háborúhoz. Fény derül képességére, mellyel képes érzékelni a gonosz jelenlétét, ezzel segítve a Shinobi haderőt, mivel az ellenség beférkőzött soraikba. Naruto harcba keveredik a titokzatos Tobival és a feltámasztott Jinchuurikikkel, továbbá a feltámasztott Uchiha Madarával. Társai segítségére sietnek. 

Sasuke

 Uchiha Sasuke: Sasuke egy alapvetően önző személyiség. Tisztában  van az erejével, és egyetlen célja gyermekkorában bátyja, Itachi  nyomába érni, fiatalkorában megölni Itachit, mikor megölte Itachit,  akkor meg vissza akarja csinálni az egészet. Hirtelen, ugyanakkor  igyekszik a megfontoltságra. Szerette bátyját, de nem tudta elfogadni,  hogy lemészárolta családját. Szeme a Shaingan, ezzel minden  technikát le tud másolni. A második szintjén szárnyai nőnek ki a  hátából. Sok ember vére szárad a lelkén: Deidara, Itachi, Suigetsu és  Juugo, akik társai voltak. Gyűlöli a világot, gyűlöli Itachit, majd mikor  megtudja az igazságot, miszerint Itachi igazából jófiú volt, a konohai  vezetőséget akarja megölni, így hal meg Danzou. "Hány Uchihát kellett  megölnie Itachinak, hogy ennek kerülj a birtokába?" kérdezi Sasuke  undorodva Danzoutól, mielőtt megöli.

 Sasuke rideg, és meglehetősen aszexuális megjelenésű. Semmi  érzelmet nem mutat semmi iránt, kivéve Itachit, de őt nem számítjuk,  mert Itachin mindenki sír :'(

 Aztán miután összeáll a legtöbb gonosszal és képtelen elkapni egy  Jinchuurikit eléggé ég.

Végül megkapja Itachi Mangekyou Sharinganját "kárpótlásul" bátyja elvesztéséért.

Sasuke tűz és villám elemű, és van egy nagy katanája amit szívesen használ.

Itachi feltámasztása után együtt győzik le Kabutot, s Sasuke Konohába indul, hogy Orochimaru segítségével (aki szintén fel lett támasztva) megtudjon mindent a nágy Hokagétől.

images--26-.jpg

 Haruno Sakura: Neve jelentése csresznyevirág, ezzel is mintegy  utalva a lányra: könnyed, gyors. A haja rózsaszín, a szeme  zöld. Sakurát kiskorában sokan csúfoltak nagy homloka miatt, de  Yamanaka Ino a barátnője megvédte. Később kapcsolatuk  rivalizálássá fajult, Sasuke miatt.

 Kakashi után Tsunade lesz a mestere, aki gyógyításra és taijutsura  tanítja  a lány. Sakura legyőzi Sasorit az Akatsukiból. Érzései Sasuke  iránt egyre kopnak, és egyre inkább Naruto felé tendál. Le akarja  venni  a válláról a terhet, amit akkor tett rá, mikor megkérte, hogy  hozza  vissza Sasukét, és ezt úgy képzeli, hogy azt hazudja neki,  hogy szereti,  ne folytassa a hajtóvadászatot, Sasuke megváltozott,  ez van. Menjenek  vissza Konohába és éljenek boldogan amíg meg  nem halnak. 

 Naruto válaszát úgy is lehetne fordítani, hogy "HÜLYE VAGY?  ? " 

 Így Sakura elindul, hogy saját maga végezzen Sasukével. Társait  elaltatja, hogy véletlenül se tuják zavarni. De lebecsüli Sasukét, és  azt  gondolja, hogy nem érez iránta már semmit. Sasuke megkéri,  hogy  ölje meg Karint, de ő nem teszi, így az Uchiha haragjától Kakashi  menti meg. Mikor végül újra harcba keverednek, Naruto bukkan fel, és kezd térítő beszédbe...

Sakura végül segít Tsuandének a konohai ügyekben.

A háborúban Kakashi osztágába kerül, de szanitécként dolgozik Shizune mellett.

images--36-.jpg

 Hatake Kakashi: Konoha Fehér Agyarának fia. Zseni  volt, mestere a Yondaime Hokage, Naruto apja volt. A  Nagy Shinobi háborúk idején csapattársaival, Rinnel és  Uchiha Obitoval kellett egy fontos taktikai lépést  megtenniük. Obito a barátja volt, és választania kellett: a  barátai élete, vagy a küldetés? "Az, aki megszegi a  parancsot, a ninja világ szemete. De az, aki cserben  hagyja a barátait, az rosszabb a szemétnél" vált  jelmondatává Obito mondása. 

 Harc közben bal szemére megvakult, így Obito odaadta  neki bal szemét, mivel ép egy kő alatt haldoklott. 

images--72-.jpg

Kakashinak így került birtokába a Sharingan-szem.

Minden nap elmegy a konohai temetőbe, és emlékezik csapattársaira, és mesterére.

Kakashi jounin, sőt, leszerelt ANBU, tehát a ninja világ elitjébe tartozik. Első csapata a 7es csapat, és igyekszik jó vezetője lenni.

Mikor Naruto kicsi volt, és Iruka lett a tanára, Kakashi szívesen adott tanácsot a chuuninnak. 

Kakashi villám elemű, saját fejlesztésű jutsuja a Chidori, mely annyit jelent: ezer madár csicsergése

Kakashinak birtokában van a Mangekyou Sharingan is, melyet, utolsó erejével használ, mikor Pain egy Shinra Tenseiel egy szöget küld felé, azt elteleportálva minden ereje elhagyja, és meghal. A túlvilágon találkozik apjával, és mindent megbeszélnek. Mikor éppen készülne továbbállni, és csatlakozni a barátaihoz a másvilágon, Nagato Tensei technikája miatt feltámad.

Majdnem megkapja a 7.Hokage címet.

A Háborúban parancsok lesz, harcol Tobival.

HOKAGÉK 

Hashirama

1. Hokage: Senju Hashirama. Konoha alapítója, faelem használója. Uchiha Madara barátja, riválisa, Bijuu manipuláló képességgel rendelkezik. Orochimaru génjét beoltva 60 gyermekbe kísérletezett, ezeket csakis Yamato élte túl, így ő az egyetlen Fa elemhasználó.

 

 

 

 

images--1-.jpg

2. Hokage: Senju Tobirama, Senju Hashirama öccse. Ő alkotta meg a feltámasztő technikát is.

 

 

 

 

 

 

 

images--2-.jpg

3. Hokage: Sarutobi Hiruzen: tűzelemhasználó, és  meg tud idézni egy nagy majmot, Enmát. A Halálisten ölelése technikára is képes, amiből kiderül, hogy a Narutoban a Halálistenek csak a kardot eszik meg...

 

 

 

 

 

 

images--8-.jpg

4. Hokage: Namikaze Minato, Konoha Sárga Villanása. A mestre Jiraiya volt, tanítványa Kakashi, fia pedig Naruto. Tehát a MESTERE és  TANÍTVÁNYA is tanította a FIÁT. Ja, és volt egy paprikás hangulatú neje is, Uzumaki Kushina. Minato különleges teleport-jutsuval rendelkezett, az általa megjelelölt helyek között tudott közlekedni. Naruto teljesen úgy néz ki, mint apja, csak  személyisége az anyjáé. Minato az Uzumaki klántól tanult Fuuin-pecséttel volt kénytelen a Kushinából  kiszabadult Kyubit Narutoba pecsételni. Naruto ekkor alig volt fél órája a világon. Minato szerencsétlen  belehalt,  Kushinával együtt. De jó tanácsokkal látták el a kisfiukat, aki ezeket nem tartotta meg. 

 

Tsunade

5. Hokage: Senju Tsunade, A Legendás Sannin tagja, a  híres-neves szanitéc, a megrögzött szerencsejátékos. Ez Senju Tsunade, aki utolsó lélegzetéig védi a Tűz Akaratát, amit még Hashirama, a nagyapja fogalmazott meg. Jiraiya elvesztéséért Naruto őt okolja, valahol jogosan. Szerelmét és öccsét is elvesztette a háború alatt, mindeketten megígérték neki, hogy Hokagék  lesznek, ahogy Naruto is. Tsunade a fiát látja Narutoban. 

 

 

 

 

 

 

Danzou

6.Hokage: Shimura Danzou: az ANBU Gyakorló Osztag parancsnoka, a Konoahi Vezetőség tagja. Szembemegy a Tűz Akarata alappolitikával, Sarutobi Hiruzen ellenfele. Mikor Konohát Pain lerombolja, és Tsunade kómába esik, a Daimyo akarata ellenére Hokagének nevezi ki magát. A  Kage találkozón piszmog egy genjutsuval, majd a hazaúton Sasuke megöli. Jobb karján 10 Sharinganszem található, ami még jobban felbőszíti az Uchiha fiút.

 

 

 

 

 

 

 

 A KONOHAIAK

Team8

8as csapat: Vezető: Yuuhi Kureinai, Konoha genjutsumestere. Kedvenc tanítványa Hinata, akinek segít a bátortalansága legyőzésében. Gyakran látni Asuma társaságában. Amikor Shikamaru elmondja neki, hogy Asuma meghalt a Hidannel folytatott harc során, összeomlik, hiszen Asuma gyermekével várandós. A konohai ostrom alatt Shikamaru védi. Inuzuka Kiba & Akamaru Kiba az Inuzuka klán tagja, rendkivül fejlett szaglással rendelkezik, szenzor. Kutyája Akamaru, akivel tud kommunikálni, és társaságában mindig megtalálható. Kiba sokat segít Hinatának, Naruto barátja, bár néha összetűzésekbe keverednek. Jutsuja a Gatsuuga, azaz tépőfog, ilyenkor Akamaruval együtt hihetetlenül gyors összhangot produkálnak, így likvidálva az ellenfelüket. Aburahme Shino az Aburahme, a bogaras klán fia. Testében mindenhol bogarak vannak, Kiba nem szeret vele fürőbe járni. Shino szenzor, a bogarain keresztül könnyen tájékodódik, épp ezért távharcos. Hinata segít neki közelharcot tanulni. Shinonak állandóan napszemüveg van a szemén, még edőben (a kis partypáwa). A arcoban eléggé kegyetlen, de csapattársaival elképeztően kedves és gyengéd. Shino és Kiba is a Speciális harci egység tagja a Háborúban.Hyuuga Hinata: önbizalomhiányos gyerekként rajongott Narutoért, és ez fiatalkorában is így maradt. Csodálja Narutot kezdetben kitartásáért, később erejéért is. A Hyuuga örökös ő, de húga, Hanabi sokkal erősebb nála. Hinata a chuunin-vizsga után unokabátyja, Neji segítségét kéri, és együtt edzenek. A külön töltött évek alatt Hinata erős -s gyönyörű lánnyá változott, technikája a "Nemes Ököl", mellyel Pein ellen is harcol, mikor Naruto kishíján meghal, és ott elmondja neki érzéseit. Pain az idilli pillanatot kihasználva kiüti Hinatát, aki csak később ébred fel. A Háborúban a közelharci egység alá kerül, ugyanis különleges szeme van: Byakuugan, amellyel látja ellenfele chakraáramlását.

images--10-.jpg

10es csapat: Vezető: Sarutobi Asuma (Aszkuli). Konoha  leghíresebb szélhasználója. Sokat foglalkozik  tanítványaival, Shikamarut nagyon kedveli, sokszor  shógiznak. Asuma Konohamaru nagybátyja, a  Sandaime Hokage fia. Sokszor ebédel csapatával, és  hívja meg őket. A Shippuudenben a Hidannel való harc  közben veszti életét, miközben majdnem megöli a  halhatatlant. Halálhírét Shikamaru viszi Konohába. Nara  Shikamaru a csapat üdvöskéje, mondhatni Konoha  ügyeletes zsenije. Sokat segít Tsunadének, és  Kurenainak is. Klánja árnyéktechnikáját használja, valamint odavan a felhőkért. Szavajárása a "kellemetlen", ésnem szereti, ha lányokkal kell harcolnia (kivétel talán Temari, mert ott....). Mikor Asumát Hidan megöli, éktelen haragra gerjed: ő maga akar végezni a a halhatatlannal. Végül darabokra szaggatja egy levélbomba-csapdával. Intelligenciája hihetetlen: másodpercek alatt készít kidolgozott tervet. Legjobb barátja Akimichi Chouji, akiben Shika az embert látja, nem a kövér srácot. Yamanaka Ino: Ino a tökéletes lány: hosszú, szőke haj, kék szemek, tudatrablás. Ám természete nehézkes: elképesztően makacs, és örökké verseng mindenkivel. Apja Yamanaka Inoichi, Konoha egyik legjobb hírszerzője, és jutsuja a "Shintenshin", azaz a tudatrablás. Így elhagyva testét, könnyen irányítja ellenfelét. Inot Sakura gyakran hívja "Ino-malacnak", ugyanis a lány enyhén disznólkodó János az asztalnál. Ám Ino is visszavág: Homlokbajnoknak nevezi Sakurát. Rivalizálásuk Sasuke elvesztése után is megmaradt, ám enyhült: bajtársakként újra legjobb barátnőkké váltak.A Háborúban a Speciális Harci egység tagja. Akimichi Choji: Chouji kövér kisfiú volt, egyetlen barátja Shikamaru. Jutdujára nagyon sokáig, Sasuke üldöztetéséig nem derült fény, ám késöbb kiderült, testét meg tudja növelni. Chouji kedves és jámbor természet, és nagyon mesiratja Kakashit, amikor az oldalán hal meg (aztán feltámad).

images--13-.jpg

 Gai csapat: Vezető: Maito Gai:Kakashival régi riválisok,  de legjobb barátok. Gai rendkívül erős: thaijutsuban  verhetetlen. Haját bilifrizurában hordja, ő maga  sztrecsruhában flangál, ezért sokan tartják habókosnak.  Gai eléggé szórakozott, de harcban verhetetlen, és  hazafi is, mindent megtesz Konoháért. Rock Lee: aki  mind a ninjutsuhoz, mind a genjutsuhoz hülye, és  egyedül thaijutsuval akar foglalkozni, haját bilifrizurában  hordja, minden második tagmondata a Gai-sensei, na,  ez Rock Lee. Hihetetlen erős, de természete forcsa:  mindenben hasonítani akar mesterére, így lett egy  miniatűr Gai belőle. A Gaarával való harca után jobb oldalára lebénul, de felépül, később pedig Gaara menti meg Kimimarotól. Technikája a "Konoha thaisenpu", azaz az "Avarhurrikán", mellyel szépen győzi le támadóit. Lee rossz részeg: az ital megnöveli erejét, és még veszélyesebbé teszi. Gai tiltott technikákat is tanított neki, a "Fordított Lótuszt", a "Nyolc Kaput". A Háborúban Gaival és Sakurával együtt a Középhelyezkedésű egységnél vannak. Hyuuga Neji: a Hyuuga ház egyik legerősebb tagja, csakhogy mellékházi, ezért nem ismerik el. Fatalista: a sorsban hisz, és eszméit Naruto törli el, megmutatva, hogy magunk alakítjuk jövőnket. Neji segít Hinatának az ezdésben, és a Hyuuga ház elismeri. Hinatával együtt a Közelharci egységben szolgál, Naruto oldalán meghal. Tenten: fegyverhasználó, idéző. Nagyon szeretné ő maga is megérteni Gai életfilozófiáját, és nagyon büszke Leere. Tenten a csapat kiegyensúlyozó tagja: ha széthúzás van Neji és Lee között, akkor ő segít elsimítani a konfliktusokat. Tenten általában elemében van, és mindig vidám, környezetét is sokszor felvidítja. A Hábrúban a Középtávolsági Harci egységben szolgál.

images--6-.jpg

 Ero-Sennin, azaz Jiraiya, a békabölcs: Jiraiya története a Nagy  Shinobiháborúk idejére nyúlik vissza. Mestere Sarutobi Hiruzen  volt, társai Orochimaru és Tsunade. Gyerekkorában hasonlított  Narutora, nagyszájú volt, odavolt Tsunadéért titokban, bár  mindig csúfolta. Megtörtént, hogy elkezdett idézést tanulni,de a  dolog fordítva sült el: nem idézett meg békát, hanem ő maga  került át a békék világába. Itt a varangyok tanították és  segítettek neki, hogy elsajátítsa a ninják egyik legerősebb  technikája, a Sennin-moda felvételét, melyben a környezete  energiáit sajátjává alakítja át. A Kis Jiraiya tanult, majd  visszament társaihoz. Tsunade és Orochimaru azonban még  mindig erősebbek voltak nála, így folytatta a tanulást. Évekkel  később, a Nagy Shinobiháborúkban Sanshou, A Szalamandra,  Esőfalu vezetőe azt mondta, hogy ők Konoha legerősebb ninjái,  a Sannin. Jiraiya három hadiárvát vett szárnyai alá: Yahiko,  Nagato és Konan tanulták meg tőle a ninja világ alapjait.  Jiraiyának a Bölcs Béka tett gy jövendölést, miszerint a  tanítványa nagy dolgokat fog cselekedni, melyek hatással  lesznek a világra, ő maga pedig könyveket fog írni. Jiraiya  tanítványai közül azonban egyik sem tett egetrengető dolgot, illetve igen, csak Jiraiya nem tudta. Így Narutot is szárnyai alá vette, mint annak idején a hadiárvákat. Jiraiya Naruto kersztapja, bár ezt Naruto csak később tudja meg. Jiraiya az Akatsuki nyomát követve eljut Esőrejtekbe, de előbb Tsunade engedélyét kéri. A nő nem akarja elengedni, de végül megteszi. Jiraiya mosolyogva hagyja el Konohát: "Tsunade, fogadj arra, hogy nem jövök vissza! Te úgyis mindig veszítesz!". Ám a Painnel folytatott harc során meghal, már csak egy üzenetet tud hátrahagyni egy békán. Shikamaru segít megfejteni a kódot: "Az igazi nincs köztük!" ezzel utalva arra, hogy az Akatsuki mozgatója Nagato, a hetedik Pain. Jiraiya könyvei híresek, Kakashi kedven olvasmányai. Elvesztése után Naruto teljesen megváltozik: újra elveszettnek érzi magát, és egyedülinek, noha a falu már teljesen támogatja és mellette áll, neki a mesterére van szüksége...

images--7-.jpg

 Orochimaru, az ex-konohai kiskígyó: Orochimaru  Jiraiya és Tsunade társaként Sarutobi Hiruzen keze alatt  tanult. Kimagasló tudással rendelkezett, igazi kis zseni  volt, viszonya olyan volt Jiraiyával kb mint Sasukének  Narutoval. Szülei halála után elkezdett a gonosz felé  tendálni, végül kinjutsukkal kísérletezett. A Sannin tagja,  de inkább kiszakad közülük. Hiruzen elkapja, amikor  rájön, hogy tiltott technikákkal kísérletezik, ám már késő:  Orochimaru elhatározta, hogy minden technikát  megtanul! Az Akatsukiban meg akarja szerezni Uchiha  Itachi hihetetlen adottságát, (igen, a Sharingant), de  Itachinak van sütnivalója (Amaterasu) és így veszti el a  bal kezét a kígyó. Jobb keze lesz Yakushi Kabuto, azaz  Kabuccsi, aki szanitéc. Orochimaru megalapítja  Hangrejteket, majd a chuunin-vizsga alkalmával van olyan kedves, és ad Sasukének egy átokpecsétet. Végül Gaaruci apcijának testében leledzik, s megöli mesterét, aki azonban lebénítja kezeit. Az Uchiha sréc az ő keze alatt tanul, s válik olyan erőssé, hogy végül legyőzze.

images--4-.jpg

 Sannin: Sanshou, a Szalamandra adta nekik ezt a nevet  a Nagy Shinobi háborúban. Igen, még mindig  Orochimaru, Jiraiya és Tsunade. Hihetetlen  állóképességük és nagy tudásuk miatt kapták ezt a  nevet.

 

 

 

 


 

images--14-.jpg

 A mélyen tisztelt Vezetőség: két vénember, meg egy  vénasszony, akik állandóan belebeszélnek Tsunade  életébe. Danzou is tagja, és folyamatosan el akarja  törölni a Tűz Akarata alappolitikát - sikertelenül. A  Hokage tanácsadóinak nevezik magukat, de igazából  csak hátráltatják Tsunadét, aki ezt egyszer rója fel nekik,  de akkor megértik, hogy Uzumaki Narutot Tsunade az  élete árán is megvédi, és hogy nem enged a Tűz  Akaratából.

 

images--15-.jpg

 Ebisu csapat:Vezetője az elitninja Ebisu, aki nagyon  erős. Többet róla nem lehet tudni. Sarutobi  Konohamaru a kisnaruto, aki Narutot tartja mesterének.  Kijelenti, hogy ő lesz a Hetedik Hokage. "Az ötödik után a  harodik jön." válaszol Tsunade nemes egyszerűséggel  kijelentésére. "De a hatodik Naruto lesz!" feleli a kicsi.  Konohamaru tisztában van azzal, hogy Orochimaru ölte  meg nagyapját, Sarutobi Hiruzent, és kitart a Tűz Akarata  mellett. Elsajátítja a Rasengan technikát, amivel meg is  öl egy Paint Konoha ostroma alatt. Moegi: A kislány, aki  odavan Konohamaruért. Sakurát tartja nővérének, és  nagyon kedves. Udon: egy srác aki állandóan náthás. Ennyi.

 

 

 

 

images--16-.jpg

 Mitarashi Anko: Orochimaru tanítványa, átokpecséttel is  rendelkezik. Konoha oldalán áll, és mélységesen  megveti Orochimarut. Kígyókat használ, mint mestere,  harcuk ezért igen látványos. Anko egy határozott  fellépésű, kissé erőszakos nő, aki szereti a dango-t.  Kabuto öli meg, amikor tudomást szerez az ellenségről.

 

 

 

images--35-.jpg

 Morino Ibiki: rettegett vallató, arcán sok vágás  tanúskodik nem éppen nyugalmas életéről. Ő a  legprofibb hírszerző, bárkiből bármilyen információt ki  tud csikarni. A chuunin vizsga első fordulóját ő vezeti:  már a külsejétől is nagyon megijednek a chuunin-  jelöltek. Ibiki nagyhangú, és veszélyes, de Konoha  oldalán áll. Gyakran látni ANBU ügynökök társaságában,  hiszen azok a keze alatt dolgoznak.

 

 

 

 

 

 

 

images--36-.jpg

 Umino Iruka: Iruka Naruto első barátja, és tanára.  Szüleit a Kyubival folytatott harc során vesztette el, ezért  sokáig gyűlöli Narutot, de Kakashi segítségével leküzdi  gyűlöletét, s pótapja lesz a gyermeknek. Iruka chuunin,  és az Akadémián tanít. Elképesztően büszke Narutora,  és boldog, hogy a barátja. Iruka kedves és szelíd,  jámbor, de jó tanár. Olyan mindenki szereti fazon, és  Konoha legjobb uke-példánya. :3

 

 

images--39-.jpg

 Sai: Sainak nagy a szája, és hamis a mosolya, hiszen  ANBU tag, a Gyakorló Osztaghoz tartozik, mely Danzou  parancsnokága alatt áll. Sai egy érzelmeitől  megfosztottfiú, akinek múltjára csak nemrég deült fény:  Shin, akit szinte bátyjaként szeretett, halálos beteg volt,  és meghalt, mielőtt Sainak meg kellett volna ölnie. A fiú  Naruto és Sakura oldalán sok dolgot megtanul: a  barátság nagyon fontos.... látja, hogy tásrai mennyit  szenvednek Sasuke miatt, és éktelen haragra gerjed:  nem akarja, hogy Sakura és Naruto rosszul érezzék  magukat miatta.  A Háborúban  a Kommandós  Osztagnál szolgál Kankurouval együtt. Haspólóban  ténfereg, és képes rajzait egy ninjutsu segítségével  életre kelteni, tintával támad. Szenzornak és hátvédnek  is megfelelő.  

images--40-.jpg

 Yamato: igazi neve Tenzou, ár erre kényes, nem  használja. ANBU, mint Sai, és ugyanúgy kerül a 7es  csapat maradványaihoz, mint Sai, amíg Kakashi távol  van, Ő a csapat vezetője. Az egyetlen, aki túlélte  Orochimaru génkísérleteit, és képes használni a  Faelemet. Yamato-taicho sokszor tart Narutoval  küldetésekre. Kabuto elleni harcában a kígyófiú fogja és  elrabolgatja, mégpedig galád módon. Yamato  chakrájával táplál Tobi egy különleges szobrot, mely  kapcsolatban áll a fehér Zetsuhadsereggel. 

 

 

HOMOKOSOK 

images--89-.jpg

 Sabaku no Gaara: akit a Wikipédia Gáraként emleget.  Mikor ezt először megláttam, leestem a székről, úgy  röhögtem. Na, kicst hosszú lesz, ugyanis ő a  kedvencem. Tehát. Apukája, a Kazekage belezárta  Shukakut, az egyfarkút. A szülésbe anyja belehalt. A falu  megutálta. Ezért ő önjelölt Kirává lépett elő, alig 4  évesen tömeggyilkos lett szrencsétlenből. A homok  engedelmeskedik neki. Van két tesója: Temari és  Kankurou, mindkettő fél tőle. Életfilozófiája szerint: őt  mindenki bántani akarja. Ezért megelőzve ezeket, ő    bántja a többieket. Apukája többször is megpróbálta  megöletni, nem sok sikerrel. Miután találkozik  Narutoval, aki segít neki az élet szép oldalát nézni, és  elnyomni Shukakut, norm ember lesz, többé kevésbé.  

A chuunin-vizsga után ugyebár az áruláskododsás miatt is lelécel Konohából, vissza Homokba. Aztán, mikor a Hang Négyese Sasuke-rabló körútra indul, megy segíteni: új ruciban megmenti Leet Kimimarotol. (egy pici shounen-ai  Lee részéről) Aztán Narutonak megy segíteni, ésss Kazekage lészen. 

Miután a falu kezdi elfogadni, így, mikor már egy ideje mondja a szövegeit, 16 éves ekkor, jön az Akatsuki, és Deidara leáll harcolni vele. Így történt, hogy Dei elvesztette mindkét karját, Gaara meg az örök homokmezőkre vándorolt, de csak addig, amíg Naruto egy "Adjátok vissza Gaarát" ordítással az említett tudtára adta, hogy itt vannak a Konohaiak is. Naruto elkezdte életre pofozgatni, nem sok sikerrel, amikor ött ey Sakura éegy Chiyo nagyi, aki a Chio chipssel megetette, és felkelt. Na jó, igazából átadta lélekerejét, de ez mindegy. Tehát, ilyenkor 5 percen keresztül ment a sivatagi látkép és "ore wa.....ore wa...... Ore waaa......." felirat. Tehét, mikor felébredt szembetalálta magát fél Homokrejtekkel, egy zokogó konohai csapattal, és egy Matsuri nevű kiscsajjal. 

Telik múlik az idő, egyszer csak megjelenik a Kage gyűlésen, közölve best friendjével, hogy hagyja már Sasukét a... homokba, és menjen el Hokagének. Naruto meg összeveszik vele, mert mért ne? 

A végén pedig az Egyesített Shinoi Haderő Főparancsnokaként rohangál a háborús övezetben, lepecsételi a 2.Mizukagét.

images--17-.jpg

 Sabaku no Kankurou: Kunkaró, (by szerki03) egy  bábmester, aki Sasori örök ellenfele. Sokszor próbál  hatni Gaarára, de 1: rohadtul de parázik tőle, 2:  csipkebokor vessző. Kunkaró egyébként hasonlít Kibára,  ha lemossák róla a 100 kiló festéket ami rajta van.  Egyszer Sakura gyógyítja meg. 

 

 

 

temari_-7-.jpg

 Sabaku no Temari:  teljes neve Mária (xD) de ő a  rövidítést szereti. Nem, csak poén. Temari  hirtelenharagú, és nagyhangú lány, Shikamaruval  szoikták egy lapon emlegetni sokszor. Nagykövet lesz a  Shippuudenben. Szélhasználó, egy hatalmas legyezője  van, ezzel rohangál. Shikamarut egyszer megmenti  Tayuyától a Hang Négyeséből. Tema viszonylag jobban  szereti a békét, mint Gaara vagy Kunkaró, és hamar  kiismeri az ellnfelét.

 

 

 

 

Baki-sensei:a Homok-trió mestere, túl sok infónk nincs róla. Fél fejét eltakarja a lepel a fején. 

AKATSUKI

 Az Akastuki egy bűnszervezet, melynek a nagyon shinobi nemzetek szökött ninjái tagjai, mind S osztályúak. Magas gallérú, fekete köpenyt viselnek, rajta vörös felhőkkel, valamint egyedi gyűrűket. 10 tag alkotja:

Uchiha Itachi, aki konohai ninja volt, egészen addig, míg Shimura Danzou, és a konohai vezetőség parancsára

sasuita.jpg

 véghez nem vitte szörnyű tettét: az Uchiha klán lemészárlását. Senki sem tudta, hogy Itachi igazából jófiú volt. Családjából egyedül öccsét, Sasukét hagyta életben, aki örök bosszút esküdött ellene.

Itachi kimagasló tehetség volt: 13 évesen ANBU lett. Apja, Fugaku a rendőrség vezetője volt. Itachival apjuk sokkal többet foglalkozott, mint Sasukével, így a kisfiú kezdett irigykedni bátyjára, noha nagyon szerette. Itachinak megvolt a lehetősége, hogy felélessze a Mangekyou Sharingant, mely a legerősebb szemtech

nikák között előkelő helyet foglal el. Megölte legjobb barátját, majd egész klánját kiirtotta. Egyedül öccsének kegyelmezett, mondván: "Fuss, fuss és éld túl gyáván! De egy nap állj elém ezekkel a szemekkel!" Sasuke végül meggyűlölte bátyját, és 10 év elteltével végzett vele. Itachi boldogan halt meg, tudva, hogy öccse olyan erőnek van a birtokában, mely legyőzhetetlen: az Amaterasu, vagyis a pusztító fekete tűz és a Susano'o kettősének. Sasuke mikor megtudta az igazságot, rendesen meggyászolta Itachit. Itachi tásra Hoshigaki Kisame. Kabuto feltámasztja, harcol Narutoval, majd Sasuke oldalán legyőzi Kabutot, ám megszűnik az Edo Tensei, így végleg meghal. Utolsó mondatai Sasukének: "Nem kell megbocsátanod nekem... nem számít, hogy döntesz a továbbiakról, mert én mindig szeretni foglak!" Manga 590/18. 

 Hoshigaki Kisame: Ködrejtek Hét Kardforgatójának tagja. 

images--27-.jpg


Félig ember, félig cápa, így a bőrszíne kék. Hegyes fogai, és apró, sárga halszemei vannak. Kisaméról annyit lehet

 tudni, hogy a Yondaime Mizukage alatt szolgált, és felettéb erős ninja volt, aki megölte társait a hatalomért. Víz elemű, és egyszer kétszer összeütközésbe kerül a feledékeny Gaival, akinek egyáltalán nem rémlik, hogy ki is a Cápadémon.

Kisame amikor először találkozott Itachival, elmesélte neki, hogy a kiscápák hogyan döntik el, hogy kis a felsőbb rendű. Itachi jó társnak tartja a cápát. Kisame kardja Samehada, a chakraelszívó penge. Itachi halála után Killer Bee után nyomoz, és rá vadászik, Samehadába bújva rejtőzik el  a Jinchuuriki közvetlen közelében. Mikor a Konohaiak információt szednének ki belőle, megeteti magát saját cápáival.

 

Deaidara: és lámlám, itt van a hebrencs, szőke nőies Dei is. 

images-65.jpg

Szavajárása a HM, minden mondata végén megtalálható.

Dei alapvetően föld elemű, és ez a titka bombáinak, na de kezdjük az elején.

A kicsi Dei iwagakurei származású, fiatal korában bér-terrorista.

Elmennek hozzá egy páran, hogy megkérjék, csatlakozzon az Akatsukihoz. Deidara jellemére utal ekkori cslekedete is: azt mondja, ha legyőzik, velük tart. Itachi lesz az ellenfele, kinek genjutsuja alatt kishíján végez magával. Így került a kicsi Dei az Akatsukiba, bár maga a Tsuchikage is gyakran alkalmazta.

Deidara társa a bábmester Sasori lett: a két művész jól kijön egymással (enyhe shounen-ai gyanú), ám sokszor

Dei

 veszekednek. Deidara szerint a művészet csak egy pillanatig tündököl, míg Sasori az örök szépség híve.

Dei bal szemén egy fotocellás izé van, ezzel felméri környezetét. Ja, és ezt bal frufrujéval takarja el, hogy ne rontsa az imidzsét.

Deidara a Gaara elleni harcban mindkét karját elveszti, és így akadályozatatva van: agyagbombáit ugyanis a kezén levő szájakkal formázza megfelelőre. 

Deidara később, Sasori elvesztése után Tobi társa lesz, akit legszívesebben felrobbantana.

Sasuke ellen kénytelen bevetni az utolsó, önpusztító technikáját, amit Sasuke túlél, ő meg nem. 

Sasori: Dei társa, a bábmester.

Sasori Homokrejteki volt, majd amikor a Hó országában járt a társával,

images--28-.jpg

Hirukoval, aki meghalt, kibelezte, kiszárította, majd bábot készített belőle (Fekete Danis megfogalmazásban).

Sasori művész, csakúgy, mint Deidara: ám ő társával ellentétben az örök művészetet szereti. Ezen többször is leállnak veszekedni. 

Sasori híres bábmester, a nagyanyja Chiyo, aki először alkotta meg a Chio chipszet kisunokájának. Najó, nem.

Sasori mintegy örök riválisa Kankorou, aki szintén bábos: hogy ellenvessen Sasorinak, megalkotja a saját Sasori-bábját. jó, mi?

 Sasorit Chiyo és Sakura ölik meg, miután "Csak úgy elszítta a Kazekagét". 

Hidan: 

Itt van Hidan, Jashinista.... kezdődik az egyik versem róla.

hidan.jpg

Igen, emberünk fehérhajú, lilaszemű, nagypofájú és legfőképpen halhatatlan. Ez sokszor előnyére válik.

Yugakure (a Melegvízben rejtőző falu) egykori ninjája, Jashin valláskövető, ennek lényege az, hogy élő áldozatot mutasson be a hívő, és Istene nevében pusztítson. Hidan Istene kegyelmét élvezi: halhatatlanságot kapott, mely sokszor fontos számára. 

Hidan folytonosan káromkodik ,és szidja Kakuzut, a társát. Ettől függetlenül ha bajba kerül, akkor nagyon kedves és kompromisszumképes. Jellemző.

Hidan öli meg Asumát. Van egy háromágú kaszája is. Shikamaru öli meg őt, mintegy bosszúböl Asumáért.

 

Kakuzu:

Takigakure egyik ninjája, akinek már jó rég a földben kéne nyugodnia. 

images--30-.jpg

Párhuzamot vonható Koizumi Risával a Lovely Complexből: öt szíve van. 

Kakuzu pénzmániás, és hirtelenharagú, éppen ezért kapta társként Hidant, ki halhatatlan. 

Mikor elmennek egy helyre, hogy leadjanak egy hullát, a pénzszámolása miatt kapják el őket Asumáék.

Végül harcol Kakashival, de Nauto Rasen-shurikenje alatt végzi. 

 

Konan: Jiraiya tanítványa, elárvult esőrejteki lány, aki

images-61.jpg

 korán arra kényszerült, hogy önálló legyen Nagato és Yahiko mellett, a háborúk idején. Mikor Jiraiya tanítja, különös fogékonyságot mutat az origami iránt, így lesz papírhasználó. 

Konan szerelmes volt Yahikoba, de Yahiko önkezűleg vetett véget életének: beleszaladt Nagato tőrébe. . Konan ezentúl egyetlen célt akar megvalósítani: visszahozni Yahikot és Nagatot, ám ez nem sikeül neki. Az akatsuki egyetlen női tagjaként nehéz dolga van.

Esőrejtekben csak Tenshi-samaként ismerik, ennek jelentése angyal, mint a Halál Angyala, ugyanis Pain, vagyis Nagato utasításait ő hajtja végre. 

Konan miután Naruto megváltoztatta Nagato álláspontját a világról, kilép az Akatsukiból, és biztonságos helyre viszi Yahiko és Nagato holttestét: egy gyönyörű sírboltba, ahol többmillió origami-rózsa van. 

Tobi viszont, miután kezébe vette a szervezet irányítását, Konant akadályozó tényezőnek gondolja, s eért meg akarja ölni. Konan halála előtt elismeri, hogy Narutonak van igaza, s a szivárványhoz hasonlítja őt.

Pain: Paint nehéz definiálni: mondjuk mert 7 ember. Kezdjük ott, hogy az egész a buddhista nézetekből indul ki,

images--31-.jpg

 azaz a Hat Útból:

1. Isteni Birodalom: Tendou - test: Yahiko, jutsu: Shinra Tensei, Banshou Tenin, Chibaku Tensei.

2. Állati Birodalom: Chikushodou - idéző kiscsaj, akivel Ibiki harcol

3. Emberi Birodalom: Ningendou

4. Pokoli Birodalom: Jigokudou - holttestek feltámasztása

5. Szellemi Birodalom: Gakidou - ninjutsuk visszafordítása

6. Démoni Birodalom: Shudarou 

Na, ez a tisztázás. Yahiko egy esőrejteki árva, Konannel és Nagatoval Jiraiya keze alatt tanul. Erős lesz, de

images--32-.jpg

 Jiraiyának vissza kell mennie Konohába. Így a hármas él tovább, jön Sanshou, és kényszeríti Nagatot, hogy ölje meg Yahikot, vagy Konan meghal. Nagato nem tud mit tenni, így Yahiko beleszaladt a kezében tartott kunaiba. 

Nagato kiötlött valamit: Yahiko testében testékszereket helyezett el, így tudja irányítani testét. Később ezt még öt emberen használta, így alakult ki a Fájdalom Hat Útja. Tegyük hozzá, hogy Nagato a Rinnegannal rendelkezik, amivel egyedül Rikudou-sennin, a ninjutsu "feltalálója" rendelkezett anno. Tehát Nagato úgy gondolja, hogy "Azok, akik nem tudják, mi a fájdalom, nem érthetik meg az igazi békét sem." 

Eme életfilozófiával ront rá Konohára, ahol belebotlik Narutoba, aki rávezeti a megoldásra: " A gyűlölet csak újabb gyűlöletet szül, és ennek így sosem lesz vége!" Rájön, hogy Jiraiyának volt igaza, és bűneit megbánva támasztja fel Konoha elhunyt lakóit. Sajnálja, hogy csak ennyit tehet értük. 

Zetsu: egy növény, aki különleges kémkedési lehetőségekkel van megáldva. Spóráit szétszórja, és ezek emberekre rátapadva szereznek infókat. 

Zetsuból soksoksoksok klónt csinált Madara, vagyis Tobi. Ezeket óhatja a háborúba küldeni. A FehérZetsuk, így nevezi őket, igazából annyit tudnak, hogy sokasodnak. Így épít Madara az erőfölényre. 

Zetsu eredeti társa Tobi, aztán már csak felvételeket készít. Zetsu igazából olyan, mint egy húsevő virág: eltakarítja a maradékot, amit az Akatsuki tagok hagynak maguk után. Cuki. 

Tobi, Madara, vagy ki is Ő: 

Tobi kilétéről megoszlanak a vélemények: közeli baráti körömben van aki úgy

images--34-.jpg

 gondolja, hogy Ő Uchiha Madara, van aki azt hiszi, hogy Obito. Nevezzük Tobinak, hamár az a neve.

Tobi tehát egy lény, akinek különleges képessége van: testének anyagát meg tudja változtatni, át tud engedni magán dolgokat. Valamint Sharinganja is, ezért jön az Uchiha Madara elv. Nade... azért ott a 250es Shippuden rész körül feltűnik valami: Konan eszeveszetten védi NAGATO (torokköszörülés-no-jutsu) sírját. S lám lám, Shippuu 256ban Kabuto oldalán, új maszk, új ruci, új fegyver, és egy Rinnegan is van a tulajdonában. 

Na akkor most ki is ő?

Tehát. Az új maszkja Sharingant ábrázol, három kis pöcök (szemnyílás) van rajta. A jobbon Sharingannal, a balon Rinnegannal bámul a világra. Vajon mi lehet az a harmadik? T'án a Byakuuganra fája a foga? 

Lehet találgatni....

Obito a jobb Sharingan miatt stimmelne, nade kérdem én, hogy élte túl? Sőt, Kakashi gaidenből és Kakashi halálából kiderül, hogy Obito igenis már a másvilágon van. 

Akkor talán Uchiha Madara? Meglehet, ugyanis Uchiha Madaráról semmi hír. Kakuzu pedig Senju Hashirama idejében volt kisfiú, azt három generáción keresztül életben maradt. Ja, és Sharingan, ki ne hagyjuk.

Tehát emberünk valószínüleg Uchiha, hacsak nem lopott az a jobb szeme, mint a bal.

Mikor már a találgatások közé eszeveszett hülyeségek is beékelődnének, kijön az új manga, melyben Naruto lefejeli emberünket, majd harcolnak. Ekkor, színre lép a feltámasztott Uchiha Madara. Magyarul 100, hogy Tobi nem Madara. Kakashinak rossz előérzetei támadnak, majd mikor Narutoval egy közös technikával sikerül eltalálniuk ellenfelüket, Kakashi-sensei igencsak megepődik, mikor a maszk alatt nem más rejtőzik, mint Uchiha Obito. 

Megtudjuk, hogy a vénséges vén Uchiha Madara megmentette Obitot, mikor a kő alatt haldoklott, és hogy Zetsu-pajtival ápolgatta. Obito megerősödött, s mikor látta, hogy Rin meghal Kakashi keze által, bosszút esküdött. Ekkor alakult ki eredeti maszkja. Uchiha Madara megparancsolta neki, hogy szerezze meg a Rinnegant, mégpedig Nagatotól, és hogy ehhez használja az ő nevét. Így alakult hát meg az Akatsuki, melynek célja: a Tsukuyomi nevezetű örök genjutsu alkalmazása a világon, hogy többé ne legyen semmi, se boldogság, se bánat. 

 EGYÉB GONOSZOK

KABUTO

images--38-.jpg

 Róla egy kisregényt is lehetne írni. Kabuto, beceneve  Kabuccsi, és szanitéc a fiú. A chuunin vizsgán kezd  beférkőzni Narutoék bizalmába, hogy aztán majd jól  elárulja őket Orochimarunak. A Sannin tagjának jobb  keze, sokat segít neki, mindenféle kísérletben, és a  gazdatestei előkészítésében is. Kabuto elég furcsan,és  kissé őrült: elképesztően messzire megy Orochimaru-  samáért, minden kívánságát lesi, de nem lepődik meg  túlságosan, mikor Sasuke szinte a szeme láttára öli  meg a kígyót. Kabuto végül egyesíti magát  Orochimaruval, így készül egy Kabuchimaru, legalábbis  én vagy így, vagy Kabuccsinak nevezem. Az új Kabuto olyan, mint egy felegyenesedett Shinigami-szindrómás kígyó: lába az nincs, csak egy hosszú köpenye, felsőteste viszonylag normális, de amúgy a földön csúszkál, Shinigami ilyenkor Boing-Boingol. Kabuchimaru tehát elmondja Obitonak, hogy mi a különleges feltámasztó technika, az Edo Tensei titka, de most nem írom le.

TAKA/HEBI

300px-taka.png

Egy szervezet, melyet Uchiha Sasuke alapított, először Hebi, később Taka néven fut. Különbség: "A frissen alakult csapatunk neve a Hebi. És a Hebi egyetlen célja: Uchiha Itachi!" "A frissen alakult csapatunk neve: a Taka! És a Taka egyetlen célja: Konoha!".  

Sasuke Orochimaru embereiből válogatott, mikor csapatalakításra készült: olyan emberekre volt szüksége, akik mindenféleképp halgatnak rá: Karin, mert odavan érte, Suigetsu, mert megmentette, Juugo, mert Kimimarot látja benne. 

 

images--45-.jpg

 Karin: a csapat egyetlen lány tagja. Börtönőr volt, elég  furcsa természete van: Sasukével nőies oldalát láttatja,  míg a fiúkkal vagány, belevaló éne tör felszínre. Haját  felemásan hordja: bal oldalon hosszú és ápolt, jobb  oldalon rövid és csapzott. Karin különleges szenzor:  megérzi a chakra illatát, s ez alapján következtet az  emberekre. Vörös szeme és vörös haja van. Gyakran  kerül összetűzésbe Suigetsuval, ettől függetlenül kedveli  őt. Odavan Sasukéért, s mikor az Uchiha ráveszi  Sakurát, hogy végezzen vele, megtörik belé vetett hite: ő  csak egy eszköz volt, hogy a fiú végrehajtsa bosszúját.  Karin a Konohaiakhoz kerül, ahol Ibiki vallatja.

images--43-.jpg

 Suigetsu: nagyon különbözik Sasukétől, hiszen ő kicsit  sokkal normálisabb. Mr. Hoozuki egykor Orochimaru  kísérleti alanya volt, teste vízből állt, így egy tartályba volt  bezárva. Innen Sasuke szabadította ki, jelezvén, hogy  Orochimaru elpatkolt. Itt egy enyhe shounen-ai pillanat  szúrhat szemet a gyakorlottabb nézőknek: Sui az ajtóból  hártafordul. Nem mondom, a fél Junjou füzet ezután a  pillanat után íródott meg. Tehát: Suigetsu nyílt, és  őszinte, Sasukével nem egyszer összeszólalkoznak, de  végül Sui végig védi azt a temét... :(( Sui képes vízzé  válni, így hárítva a legtöbb fizikai támadást, mely  személye ellen irányul. Megszerezte Zabuza bácsitól a  kis kardját is... Karinnal is gyakran veszekszik, de igazából nagyon csípik egymást...

images--46-.jpg

Juugo: Juugo elég labilis érzelmileg, nagyon szélsőséges: hol irtó kedves, hol extraveszélyes és őrült. A "betegsége" melyet egyedül Kimimaro tudott megérteni és elnyomni egyszerű: az ő génjéből fejlesztette ki Orochimaru az átokpecsétet, mely megnöveli az ember erejét. Juugo tisztában van azzal, hogy árt a környezetének, így mikor a már majdnem teljes Hebi elindul, hogy kihozzák börtönéből, ő maga zárkózik oda vissza. Sasuke szavának azonban engedelmeskedik: emlékszik, hogy Kimimaro Sasukéért halt meg, ezért csatlakozik a Hebihez.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A mappában található képek előnézete Naruto^^SoulEater

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

ондулин черепица

(JeffreyGeard, 2019.05.16 07:20)

Прайс-лист - Royal EuropaСайдинг перед жердь - имитация блок хаусаТакая водосточная система не исключительно не портит показный вид строения, наизворот, водостоки придают дому шарм и законченность, подчеркивают плавный переход через крыши и фронтонов к фасаду, от фасада к цоколю. легкость в обработке через высокого качества сплава. Справедливости для скажем, что предпочтение это не единственное, поскольку теперь существует уже и покрытый полимером профнастил. Все мы приводим некоторую полезную информацию, которая поможет вам сделать выбор относительно цветовой гаммы вашей крыши. Таким образом, мы получаем многоэлементный конструктор, из которого и собирается то, который называется организованной внешней системой водоотвода. Современная битумная черепица имеет самоклеящийся битумный слой на нижней стороне, что существенно упрощает монтаж кровли. Также существует много вариантов профилей (рисунка металлочерепицы). для опеределения толщины стали воспользуйтесь микрометром
<a href=https://krovli-rostova.ru/katalog/krovlya/profnastil/>сколько стоит профнастил цена за лист</a>
<a href=https://krovli-rostova.ru/katalog/fasadyi/>купить металлический сайдинг в ростове на дону</a>
https://krovli-rostova.ru/katalog/sajding/ - купить сайдинг под бревно

Kaycan сайдинг производства Канады, идеальный материя ради отделки современных и реставрации старинных зданий. Кроме красоты, керамическую черепицу отличает особенная живучесть – более 100 лет (присутствие заводской гарантии – 20-50 лет). Ее толщина токова, сколько плитка ничего не теряет гибкости. На штамповку направляются металлическте листы с уже нанесенным полимерным покрытием. Постараемся построить надежное и долговременное сооружение.Прайс-лист - RuukiСветопропускающие листовые кровельные материалы

заправка кондиционера

(Thomassounk, 2019.05.16 06:21)

Обыкновенный кондиционер для поддержания заданной температуры непрерывно включается и выключается, а кондиционер с инвертором работает неумолчно, работая на той мощности, которая необходима ради поддержания температуры.Стоит отметить, что всякий из перечисленных вариантов оформления внутренних блоков – их оклейка, цвет тож роспись, – не приводит к изменению конструктивных и функциональных характеристик кондиционера, а, итак, не накладывает ограничений на гарантийные обязательства, касающиеся работы самого кондиционера.Всетаки подобрать окраска внутреннего блока, идеально подобающий перед настоящий интерьер, не так-то просто. Зато в большинстве случаев достаточно проворно получается кончаться на улицу без особых проблем. В этом случае мы имеем чистыйстандартный монтаж, и безделица сверх заявленной цены доплачивать не придется.
<a href=http://lednik-service.ru/texnicheskoe-obsluzhivanie.html>заправка кондиционера</a>
<a href=http://lednik-service.ru/>кондиционеры в самаре</a>
http://lednik-service.ru/ - купить сплит систему в самаре

Чиллер – водоохлаждающая машина. В России “оконники” используются в основном чтобы кондиционирования уличных торговых павильонов и государственных учреждений. Нормируемая утечка (вокруг 6 – 8 % в год) происходит постоянно, даже около самом качественном монтаже — это неизбежное произведение соединения межблочного трубопровода через развальцовки. Последовательность действий аналогична декоративной окраске: корпус разбирается, его поверхности матируются и грунтуются, воеже краски ложились четко и аккуратно. Абсолютная влажность – физический слово, определяющий количество водяного верста, содержащегося в одном кубометре воздуха.Быстрое охлаждениеВыбирая фортель оклейки, стоит обратить забота для качество цифрового изображения при печати.Что такое инвертор: Инвертор (частотный преобразователь) используется для управления мощностью компрессора некоторых кондиционеров

кондиционеры в самаре

дымоходы из нержавеющей стали

(Perrykaw, 2019.05.16 05:24)

Преимущества индивидуального заказаИспользование мягких исполнителей позволяет существенно облегчить вес камня, и нагрузку на непосредственно камин, что облегчит действие укладки монолитных плит;Который выбрать дымоход
<a href=http://www.domkaminov66.ru/keramicheskie-dymohody>керамический дымоход</a>
<a href=http://www.domkaminov66.ru/kupit-kaminnye-topki-ekaterinburg>камины для дома дровяные</a>
http://www.domkaminov66.ru/vibrannie-tovari?catid=&typeprod=23647&sort=pricef+ASC - каминные топки чугунные

Какой материя подходит для оголовкаПочаток облицовки выполняется с нижнего угла камина, потом чего следует постепенно двигаться вверх;Подручные имуществоВ работе следует использовать исключительно термостойкие материалы;

москва уфа авиабилеты расписание цены

(Coreyfal, 2019.05.16 04:28)

Наподобие вести себя во время посадки самолёта?Очень удобно с целью экономии времени приобретать электронный свидетельство, сколько сокращает процедуру регистрации в аэропорту. Едем для нем накануне своего терминала чтобы транзитных пассажиров. Стоит ли выходить на прогулку? Такое испытание может свободно возникнуть, буде сезон промеж рейсами против большое, а транзитный столица чем-то привлекателен чтобы вас. Разве сей разночтение невозможен, учитывайте дата, которое вам понадобится на то, для овладевать кладь, и добраться прежде аэропорта вылета. Возможно, который авиаперелет нужно совершить вместе с домашним животным. Беспричинно же стоит учесть, сколько налоги и сборы этого авиабилета оплачиваются отдельно, бесплатным является токмо его тариф. Авиабилеты. Утвержденные инструкции сообразно бронированию и продаже авиабилетов, а также оформлению отказа через полета представлены в всякий авиакассе, где с ними позволительно ознакомиться.- икру осетровую, которая в обязательном порядке должна водиться в заводской упаковке, в количестве не более 250 гр.;
<a href=https://triptofly.ru/moskva-tivat-aviabilety-pryamoy-reys.php>москва черногория авиабилеты</a>
<a href=https://triptofly.ru/moskva-tivat-aviabilety-pryamoy-reys.php>авиабилеты москва черногория прямой рейс</a>
https://triptofly.ru/moskva-kaliningrad-aviabilety-aeroflot.php - москва калининград авиабилеты аэрофлот

Буде Вам нужно скоро с ребенком до возраст в самолете, то непременно к этому путешествию нужно подготовиться и постараться весь предусмотреть. Часто туристические рейсы (подавляющее большинство из них – «пляжные» вылеты) организуются именно чартерным способом.Кроме этого, по этому же авиабилету имеется мочь вылета уже следующим рейсом. Отметили, который самоуправно полет проходил в более комфортных условиях, чем на российском лайнере. Преимущественно тяжело, если вы вынуждены обманывать в аэропорту ночь. Чтобы подачи претензионного заявления дозволительно пользоваться два варианта, а именно – направить заказным письмом alias подать объявление лично. Чистый закон, эта заслуга предоставляется в крупных аэропортах с большим траффиком. Всех авиалайнеров мира не хватит, для вместить этих людей! Однако в то же время каждую минуту в воздухе находится близко трех миллионов людей, а будто почасту Вы слышите о воздушных катастрофах? Несколько единовременно в год.Нередко встречаются ситуации, когда появляется нужда побеждать с собой в полет не единственно одежду и бытовые предметы, только и некоторые, не весь традиционные вещи. Внимательно ознакомьтесь с этими правилами, и преимущественно – с размерами штрафов. Удобные кресла, ошибка телевизионных программ.Если происходит отмена или остановка рейса самой компанией, осуществляющей авиаперелет, то необходимо, воеже была сделана специальная замечание об этом в билете сиречь маршрутной квитанции (в случае покупки электронного билета на самолет). Все эти мероприятия требуют определенного времени, значительно большего, чем около использовании других видов транспорта. Авиаперелеты: таможенное оформление и декларированиеЕсли самолет взлетит, у Вас заболевать мочь уподобляться сообразно проходам самолета. Пассажирам, купившим дорогие авиабилеты (как норма, это затейщик и бизнес-класс), отсутствует повода для беспокойства. Близкий язык. Лично билет позволительно подобрать на официальном сайте вашего перевозчика и там же оформить его. У пассажира обязан гнездиться акт, подтверждающий инвалидность, и грамота о специальном обучении собаки. В Европе же они появились единственно к 2008 году. Валюта таких билетов ниже, чем около прямых перелётах. Давайте сделаем это.

maozo.memwom.be

(maozo.memwom.be, 2019.05.16 04:24)


I know this if off topic but I'm looking into starting my own blog and was curious what all is needed to get set up? I'm assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I'm not very internet smart so I'm not 100% positive. Any recommendations or advice would be greatly appreciated. Cheers
maozo.memwom.be

авиабилеты москва черногория прямой рейс

(Coreyfal, 2019.05.16 03:33)

Коль прилет и вылет вашего рейса осуществляются в некоторый сутки – моментально же зарегистрируйтесь для следующий рейс.В России совершенно следовательно и понятно. Если однако же вы опоздали на особенный рейс, то, скорее только, компания-перевозчик постарается отправить вас следующим ближайшим рейсом.Ни для кого не причина, что авиабилет является достаточно значительной частью бюджета в любой туристической поездке. Если багаж перевозится в пассажирском кресле, то его важность обязан пребывать не более восьмидесяти килограммов, умещаться в пределах кресла и иметь мочь его надежного крепления. Для этого около бронировании авиабилетов и регистрации для путь нуждаться сообщить частный часть участника. Скажите, Вы верите в возможность побеждать важнейший приз во всероссийской лотерее, покупая в киоске билетик? Недостает, эта вероятность кажется вам ничтожно маленькой. Во век полёта часто меняйте условия тела в кресле, снимите обувь, шевелите стопами ног, периодически вставайте для прогулки по салону самолёта. Лето – пора путешествий, поэтому подобный неудивительно, сколько более всего авиабилетов приобретается именно в это дата года. Авиабилеты на чартерные рейсы приобретаются лишь вследствие чартеровладельца (туроператора).
<a href=https://triptofly.ru/deshevye-aviabilety-ufa-moskva.php>уфа москва авиабилеты самые дешевые</a>
<a href=https://triptofly.ru/moskva-kaliningrad-aviabilety-aeroflot.php>москва калининград авиабилеты цена</a>
https://triptofly.ru/ekaterinburg-moskva-aviabilety-tsena.php - екатеринбург москва авиабилеты цена

Во-вторых, подумайте, готовы ли вы для дешёвых билетов изрядно определять комфортом? Аллокуция идёт о книга, для скоро не прямым рейсом, а, так сказать, с пересадкой. Это, по-простому, затычки чтобы ушей. Самолет. Доставка такого багажа для край самолета, его погрузка и выгрузка осуществляются самим пассажиром. Помимо того, на международных рейсах может потребоваться заполнение таможенной декларации в часть случае, если около выезде из России около вас находятся денежные имущество в размере, превышающем 500 минимальных размеров оплаты труда, разве ваш вещи требует специального оформления.Приобретая авиабилет, мы встаем предварительно выбором: довольство или деньги? Какой разряд путешествия выбрать?В Лондон летели на самолете английской авиакомпании British Airwas. Все следует понимать, который перевозчик компенсирует понесенные расходы один в часть случае, если довольно доказана вынужденность данных затрат. Вам не придется нервничать, постоянно проверяя на месте ли он. Накануне полёта не употребляйте алкогольные напитки. Согласитесь, бережливость весьма ощутимая, а получить ее позволяют специальные бонусные программы некоторых авиакомпаний. Следовательно лучше одновременно обещать авиабилеты в Грецию и насладиться новым миром весь, для были приятные воспоминания на долгие годы.Надеюсь, я сумел убедить Вас в необходимости пересмотреть свое положение к авиаперелетам. Аэропорт очень большой. Область острова представляет из себя горный ландшафт, множество маленьких бухт и каменистую почву. Ежели вы летите на короткое, либо среднее отдаление, то весь дозволительно отказать себе в возможности есть в воздухе, ради невысокой цены. У них глотать особенный фильтр, кто исключая шума, предотвращает «закладывание» ушей.Однако коль самолет полупустой, что бывает очень редко, то дозволено выбрать окраина для сна, где то в последних рядах. 4. Всем, наподобие говорится, не угодишь, следовательно авиакомпании предлагают возможность заказать спецпитание, причем, кругом бесплатно. Его называют «Иерусалимом Эгейского моря». Отсчет данного срока начинается с момента прилета в пункт назначения. Каких либо сложностей не возникло.

садовая сетка от птиц астрахань

(Ivanpox, 2019.05.16 01:41)


<a href=https://astrahan.agrohoztorg.ru/catalog/тепличная-пленка/воздушно-пузырчатая-пленка-для-тепли/>где купить пупырчатую пленку</a>
<a href=https://astrahan.agrohoztorg.ru/product-category/meshochki-na-vinograd-ot-os/>садовая сетка от птиц астрахань</a>
https://astrahan.agrohoztorg.ru/catalog/тепличная-пленка/воздушно-пузырчатая-пленка-для-тепли/ - где купить пупырчатую пленку

купить оцинкованное ведро

(Thomasfroms, 2019.05.16 00:46)


<a href=https://ehlista.agrohoztorg.ru/product-category/udobreniya/>азотные удобрения</a>
<a href=https://ehlista.agrohoztorg.ru/catalog/тепличная-пленка/пленка-люкс-г-десногорск/>пленка люкс</a>
https://ehlista.agrohoztorg.ru/product-category/meshochki-na-vinograd-ot-os/ - сетка для плодовых деревьев от птиц

армированная пленка для теплиц цена

(Glenncog, 2019.05.15 23:51)


<a href=https://majkop.agrohoztorg.ru/product-category/mulchiruyushchaya-plenka/>пленка мульчирующая цена майкоп</a>
<a href=https://majkop.agrohoztorg.ru/product-category/meshochki-na-vinograd-ot-os/>защитная сетка от птиц для сада</a>
https://majkop.agrohoztorg.ru/product-category/poliehtilenovaya-plenka/ - купить пленку полиэтиленовую цена для теплиц

пленка полиэтиленовая армированная

(Kevintilem, 2019.05.15 22:56)


<a href=https://agrohoztorg.ru/product-category/agrotkan/>агроткань купить</a>
<a href=https://agrohoztorg.ru/product-category/ocinkovannaya-posuda/>ведро оцинкованное 12 л ростов</a>
https://agrohoztorg.ru/product-category/membrana-dlya-pruda/ - пленка для водоемов и прудов

взять займ

(DavidSkymn, 2019.05.15 20:54)

Это кредиты небольшого размера. Итак, предположим заемщик выбрал банк и выгодную ему ипотечную программу. Остановите сортировка на 2-5 предложениях. Коль вам срочно нужны деньги, наилучшим вариантом, разумеется, являются собственные накопления – однако они лакомиться издали не у всех. В сложных ситуациях, которые требуют срочных финансовых мер, страшно важно смыслить, какое приговор довольно наиболее оптимальным, выгодным и безопасным. То перекусить, какую сумму получает для руки мещанин, на который срок, сколь и если он повинен вернуть. Этот код должен ввести в арена почти офертой, это дело будет обозначать стачка с условиями выдачи микрокредита. У гражданина принимают совершенно документы и взамен ему выдают список, принятых бумаг для оказания госуслуги. Альтернативные методы:быстрое оформление – дабы получить займ, вам потребуется от 5 накануне 14 минут;В некоторых случаях банки выдают ипотеку без закладной. Беспримерный вариация, когда вероятно начисление повышенных процентов – присутствие просрочке погашения займа. Особенностью микрозаймов является то, сколько это именно краткосрочные займы – поэтому процентная ставка по ним исчисляется не помесячно, якобы в банках, а следовать отдельный погода пользования займом. Надо довольно заполнить предоставленную МФО анкету, внести вероятно сведения о себе, приманка паспортные данные и обстановка банковской карты. Обратившись в МФО онлайн, дозволено получить долг для очень низкий срок, буквально на пару дней. Оформление любого кредита иначе займа начинается с того, который мещанин обращается к кредитной организации, направляя заявку для выдачу займа. Операторы даже стали заниматься полноценные банковские карты, которые привязаны к счету мобильного. Дозволительно проверить жилище сообразно номеру ограничений. Несказанно удобная чтото, которая сэкономит значительное век, ровно банку, беспричинно и заемщику. Если не стоит брать микрозайм
<a href=https://partnerinvest23.ru/inye-tipy-zaymov.php>кредит под залог имущества</a>
https://partnerinvest23.ru/vydacha-zaymov.php - взять кредит наличными
<a href=https://partnerinvest23.ru/zaymy-pod-dragocennosti.php>займ под залог золота</a>

одобренная количество сообразно кредиту может оказаться существенно меньше той, на которую вы рассчитывали, верно и срок кредита может не идти вашим ожиданиям;Постоянно эксперты утверждают, что ипотечное кредитование теперь является драйвером всей розницы. Оформляя займы онлайн, граждане зараз видят, какой барыш в сутки от суммы кредита ему надо будет платить. Перевод поступает на карточку счет мгновенно. Именно поэтому наши клиенты не боятся опять говорить к нам – они уверены в своей безопасности. Будничный и ясный интерфейс всех МФО-компаний упрощает процедуру обращения к кредитору для всетаки 100%. Тут оперативность исполнения платежного поручения от МФО зависит только от банковского сектора, на счет которого соглашаться перевод. Получить хвала им всегда сложно, а так шансы жениться монета в долг много выше. Такая действие осуществляется самим заёмщиком без помощи кредитного менеджера в личном кабинете микрофинансового учреждения. Кредиты в банкахбанковский перевод на расчетный счет;

Antelty

(floape, 2019.05.15 20:00)

http://www.justbalancinghealth.com/
<a href=http://www.justbalancinghealth.com/#>justbalancinghealth.com</a>

Sleks

(Itequen, 2019.05.15 19:31)

denticaricoimmediato.com
<a href=http://denticaricoimmediato.com/#>www.denticaricoimmediato.com</a>

oxycodone online pharmacy 101 mg

(Louiebaf, 2019.05.15 18:03)

Hello! <a href=http://canadian-drugstorerx.com/>prescription online pharmacy</a> beneficial internet site

адреса стоматологических клиник

(Andrewkar, 2019.05.15 17:49)

- Процеживать зуба 2 раза в погода (ежели завтракать мочь, то затем каждого приема пищи). В некоторых исследованиях было показано, сколько развитию глоссалгии способствуют различные заболевания желудочно-кишечного тракта, эндокринной и сердечно-сосудистой систем. Их действие для эмаль напоминает влияние скраба, быть котором налёт полностью исчезает. В определенный момент в манипуляция внедрены режимы дневной чистки, глубокой, отбеливающей, с заботой о деснах, ради чувствительных десен и гигиена. Все, словно запевало, так и другой вид волокон, являются высокоэффективными средствами для удаления остатков пищи из зубов. Чай в пакетиках заваривается, потом чего пакетик принужден остыть и нужно его ограничивать во рту возле больного зуба. Одной из причин данного явления является отлучка возможности прохождения интернатуры для базах районных стоматологических поликлиник. 3-7. Флоссы могут пропитываться разными составами:Назначение люминиров состоит в коррекции зубов. При этом современные методы стоматологической ортопедии не развиваются: примем, металлокерамические коронки, являющиеся достаточно надежной и долговечной конструкцией чтобы протезирования зубов, зубопротезными кабинетами сельских и городских поселений не изготавливаются тож изготавливается в ничтожно малых объемах. В случае расширения объема предоставления населению платных услуг также возникает задание о часть, который представляется цена стоматологических услуг для населения <>]. Цифровые причина обрабатывали на персональном компьютере методом вариационной статистики с использованием критерия (t) Стьюдента. И Tani H. Присутствие этом выявлено, который левамизол не у всех больных стимулировал розеткообразующую функцию Т – лимфоцитов in vitro. В ходе прорастания коренных зубов, растворяется корневая порядок временных зубов и если спор доходит прежде шейки зуба, происходит выпадение. Что дозволено носить люминиры и нуждаются ли они в особом уходе?СОВРЕМЕННЫЕ АСПЕКТЫ ЭТИОЛОГИИ, ПАТОГЕНЕЗА, КЛИНИКИ, ДИАГНОСТИКИ И ЛЕЧЕНИЯ ХРОНИЧЕСКОГО АФТОЗНОГО СТОМАТИТА
<a href=https://dentis23.ru/services/artistic_restoration/>художественное моделирование и реставрация зубов</a>
<a href=https://dentis23.ru/services/orthopedics/>протезирование зубов в краснодаре</a>
https://dentis23.ru/ - стоматология в краснодаре недорого

Предпочтение молочных и постоянных зубовТаблица 2. Характерными чтобы всех признаками реопародонтограмм были пологая анакрота, уплощенная апогей, сглаженная дикротическая волна расположенная вплотную к вершине. эта знак возросла накануне 90% <>]. Важно запоминать, сколько отбеливающую зубы пасту противопоказуется извлекать регулярно. 2. 5): правая верхнечелюстная пазуха пневматизирована, сословие впоследствии синуслифтинга справа. Такой флосс гарантированно не нанесет вреда слизистым оболочкам и деснам благодаря восковому покрытию, такой флосс может обрываться. Они содержат три компонента: кондиционер, праймер и бонд-агент, который обеспечивает союз композита с гибридным слоем и эмалью зуба <>]. Лёгкое течение дерматоза было зарегистрировано у 6(6,98%) больных, средней степени тяжести – у 63(73,25%) женщин, тяжелой – у 17(19,77%). В условиях получения необходимого количества витаминов и минералов, определенный дело может наступить много быстрее. Зубная щетка чтобы брекетовТочно правильно пользоваться флоссом?Сравнивая положительные и отрицательные стороны перечисленных отбеливающих методов в клинике, позволительно отметить, что к лучшему варианту относится отбеливание лазером, быть проведении процедуры на современном оборудовании. Несмотря на то, который структура молочных и коренных зубов является идентичным, весь же они имеют весь фаланга отличий:

глубокий кариес

(Robertviott, 2019.05.15 15:48)

Лучшие народные средства через зубной болиВ составе любой пасты имеются абразивные компоненты. Частота сочетания всех трех микроскопических признаков агрессивности гиперпластического процесса составила 16,17±2,85 случаев для 100 исследований (в абсолютных числах это соответствовало 27 случаям детализации морфометрических данных). Фотоотбеливание зубов лампойРис. В современной профилактической стоматологии огромную роль играет не только информированность населения о современных методах профилактики стоматологических заболеваний, только и соблюдение на практике научно обоснованных правил гигиены полости рта и зубов. Присутствие этом важными задачами, требующими решения, становятся порука доступа специалистов к новым технологиям, своевременность обучения медицинского персонала, а также соответствующее переоснащение рабочих мест <>, с.97]. По своим функциональным характеристикам их скорее дозволено отнести к разряду временных конструкций. Вещь и методы исследования.
<a href=https://rost23.ru/all-services/detskaya-stomatologya/>детский стоматолог</a>
<a href=https://rost23.ru/all-services/protezirovanie-zubov/viniry/>сколько стоят виниры на зубы</a>
https://rost23.ru/all-services/terapevticheskaya-stomatologia/lechenie-kariesa/ - ЛЕЧЕНИЕ КАРИЕСА

МинусыВолос по жесткости бывает мягкая, средняя и жесткая, это непременно указывается на упаковке. С целью повышения качества стоматологических услуг внедрена учение бюджетно-платной помощи. Афта присутствие пальпации болезненная и мягкая <>9, 45, 52, 60]. Сравнительный анализ результатов исследований на адгезиометре показал, сколько вес сцепления ацетонсодержащего адгезива выше на фронтальной группе зубов у пациентов в возрасте 18-35 лет. 0 (Комментариев) 23638 (Просмотров) ПодробнееАктуальность проблемы. 1. От них уже отказались во всем мире за исключением Монголии и некоторых стран СНГ. Потенциал естественного соустья во эпоха операции синуслифтинг может продолжаться снижен изза счет транзиторного воспалительного отека, чрезмерного подъема слизистой оболочки. 1). Важно отметить, сколько быть сочетанном течении КПЛ и глоссалгии, диагностика последней крайне затруднительна, беспричинно словно в первую очередь клиницисты обращают уважение на характерные изменения СОПР и ККГ, соответствующие КПЛ. Материалы и методы. 5. Гринин В.М., Абаев З.М. Переносимость терапии у всех больных была хорошей, нежелательных явлений не было зарегистрировано. Далее контроль следовать чисткой зубов отражается для экране мобильного гаджета. Рекомендованы для людей со скученными зубами. Рис.

Yeqos32

(Etasa89, 2019.05.15 13:56)

http://flutes.ning.com/profiles/blogs/indagra-en-ligne-bas-prix-commander-securise-sildenafil-citrate
http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-levonorgestrel-buen-precio-per
http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/metotrexato-2-5-mg-donde-comprar-de-confianza-costa-rica
http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/metformina-glibenclamida-500-5-mg-comprar-en-una-farmacia-online
http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-fluticasona-0-05-mg-sin
http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/loperamida-donde-comprar-sin-receta-online-estados-unidos-comprar
http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/viagra-sildenafil-citrate-en-ligne-achat-sans-ordonnance-viagra
http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/onde-comprar-methocarbamol-robaxin-500mg-sem-receita-medica-via
http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/spironolactone-en-ligne-commander-acheter-aldactone-paypal
http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/comprar-omeprazol-prilosec-gen-rico-com-desconto-pela-internet
http://www.collabzo.com/pwrportal/blogs/74/16015/pantoprazol-20mg-online-kaufen-s
http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/belfil-sildenafil-citrate-pharmacie-livraison-72h-achat
http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-cialysinfort-sin-receta-de-confianza
http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/pyramistin-trihexyphenidyl-comprar-sin-receta-al-mejor-precio
http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/tretinoina-comprar-en-farmacia-online-certificada-puerto-rico
http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/risperidone-pharmacie-acheter-o-commander-du-risperidone
http://korsika.ning.com/profiles/blogs/apcalis-60mg-au-rabais-sur-internet-rapide-acheter-du-apcalis-60
http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-clozapina-50mg-sin-receta-fiable
http://vc.capitaltrustbanking.com/blogs/59/17179/venlor-donde-comprar-sin-receta-por-internet-comprar-venlor-ge

osb плита влагостойкая размеры и цены

(JeffreyGeard, 2019.05.15 13:51)

Листы металлочерепицы выпускаются толщиной 0,4 и 0,5 мм. Сайдинг Дёке выпускается с 2005 возраст сообразно немецкой технологии для безупречном оборудовании, благодаря чему достигается четкая геометрия виниловых панелей. Ребра жесткости позволяют использовать его и чтобы обустройства крыш, и ради облицовки стен, и в качестве ограды. В холодную погоду температура балки может быть ниже точки росы чтобы внутреннего воздуха и вызвать конденсацию на балке влаги. Эти меры сводятся к тому, дабы любым образом воспрепятствовать подъему столба промерзшим грунтом. покрытие металлочерепицы полиэстерGentek канадский сайдинг Gentek производится в Канаде компанией Gentek Edifice Products, одним из лидеров рынка строительных материалов Северной Америки, с 1965 года, в Россию сайдинг Gentek поставляется уже более 10 лет. Следующий поступь - введение в битумную основу модифицирующих битумных добавок, придающих компаунду многие замечательные свойства. Чаще же, насупротив, невооруженным глазом сложно отличить одну от другой. Отвесный склон кровли требует ради этой цели монтажа сот, наполняемых землей.Собственно, металлочерепица пришла для смену весьма распространенной в нашем отечестве кровле из оцинкованной стали. Мягкая черепица, облицованная медным листом, имеет порядочно отличную от обычных битумных плиток структуру. Снизу будет видна конец чердачного люка, установленная вровень с потолком, а подобранный перед ваш интерьер окраска крышки люка сделает его малозаметным в потолке. Подобно утеплить мансардучерез
<a href=https://krovli-rostova.ru/katalog/utepliteli/>утеплитель цена</a>
<a href=https://krovli-rostova.ru/katalog/sajding/>купить сайдинг под бревно</a>
https://krovli-rostova.ru/katalog/krovlya/gibkaya-cherepicza/ - гибкая черепица шинглас цена

Gentek канадский сайдинг Gentek производится в Канаде компанией Gentek Edifice Products, одним из лидеров рынка строительных материалов Северной Америки, с 1965 года, в Россию сайдинг Gentek поставляется уже более 10 лет. Следующий поступь - введение в битумную основу модифицирующих битумных добавок, придающих компаунду некоторый замечательные свойства. Чаще же, назло, невооруженным глазом сложно отличить одну от другой. Отвесный склон кровли требует чтобы этой цели монтажа сот, наполняемых землей.Собственно, металлочерепица пришла для смену очень распространенной в нашем отечестве кровле из оцинкованной стали. Мягкая черепица, облицованная медным листом, имеет маломальски отличную от обычных битумных плиток структуру. Снизу довольно видна конец чердачного люка, установленная вровень с потолком, а подобранный перед ваш интерьер цвет крышки люка сделает его малозаметным в потолке. Вроде утеплить мансардурубПрофилированный лист МП-20

двутавр цена за тонну

(Metallmoskerots, 2019.05.15 12:54)

- Полимерная исправление металлопрофиля и опор;Дисковые пилы оснащены твердосплавными высоколегированными быстрорежущими дисками.- сиречь вентиляционные трубы. Сей материал имеет груда плюсов: он существенно дешевле стали, ради работы с ним не требуется специфическое оборудование, монтировать его простой, не нужно нанимать для работы мастеров. 3. В зависимости через диаметра арматуры можно выделить ещё два вида:Малогабаритные изделия, такие якобы метизы, чугун иначе бухты троса.Каждая из операций достаточно трудоемкая и требует приложить апогей усилий.
<a href=https://metal-moscow.ru/metalloprokat/profnastil.html>цена профнастила для крыши</a>
<a href=https://metal-moscow.ru/metalloprokat/cvetnye-metally/truba-alyuminievaya-profilnaya.html>алюминиевая профильная труба</a>
<a href=https://metal-moscow.ru/metalloprokat/setka/pletenaja-rabica.html>купить сетку рабицу цена</a>

-из оцинкованной проволоки: в зависимости через поверхностной плотности цинка. Подобно положение, виновник предоставляет гарантию для известный вид кровли для 30 лет. Блестящая сторона медной фольги HTE-Cu обрабатывается специальным составом, кто предотвращает окисление, тем самым продлевая эксплуатационную существование фольги. Хранение арматуры должно производиться для деревянных поддонах, сиречь полках, складирование арматуры прямо для грунт запрещёно (снова же из-за коррозии). Дл – длинна листа, единица измерения метры. Внутри этого вида арматуры существует ещё одна разделение, по которой арматура делится на рабочую, монтажную и распределительную. Листы с ромбическим рифлением производят с нанесением ромбов, диагонали которого равны (25-30) х (60-70) мм. Прежде всего, это толщина металла, а так же градус гофры. Правила хранения и транспортировки металлочерепицы- с линейным касанием проволок промеж слоями и проволоками заполнения, маркировка - ЛК-З;Работают они таким образом: предварительно тем, как установить накладки сообразно обе стороны от стенки и снаружи полок, обрежьте их в форме ромба и обварите косыми швами.- верность проката (А – повышенная, Б – нормальная);Обратите внимание, сколько минимальная толпа проволоки 1. 2 мм диаметром в мотке составляет: 8 кг без оцинкованного покрытия и 2 кг с ним.

полоса стальная цена

IMDB

(Jamesendab, 2019.05.15 12:04)

<a href=https://www.imdb.com/>https://www.imdb.com/</a>


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71

Következő »