Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Cseresznyevirág kalandja

2012.05.27

*Sakura*

Hullafáradt voltam, amikor végre hazaértem. Beléptem a gyönyörű házba, amit utáltam, szembetaláltam magam az apámmal, aki természetesen lecseszett hogy hol voltam már... Annyira fárasztó! Sikeresen bevágtam magam a szobámba, és bekapcsoltam a hifit. És végre megcsörrent a telefonom. A legjobb barátnőm hívott, Temari, hogy azonnal induljak, meg ma este parti lesz, mégpedig a kedvenc helyemen. Nekem se kellett több, ugrottam is a szekrényemhez. Kivettem egy nagyon mélyen dekoltált fekete ujjatlant, és egy vörös miniszoknyát. Ma el akartam felejteni az egész világot!

*Sasuke*

Ki voltam akadva. Zavart ez egész világ. Itachi aem volt képes békénhagyni, közölte, hogy mennem kell a mai buliba. Nem volt kedvem, de az ivás gondolata befészkelte magát a fejembe. Felvettem egy fekete pólót és egy fekete farmert, a szokásos cuccomat. Itachi kocsijával kentünk bulizni. Odaértünk. A ribik már a kapuban integettek. Ino és Karin. A kurvák. Bent, a klubban a bárpultban Suigetsu, az egyik spanom állt. ÉS volt oly drága h adott egy felest. Dumálni már meg sem próbált. Inot ajánlotta ma estére. A csaj persze ott settenkedett, szóval könnyen megtaláltam. Mosolygott. De nem sokáig. Felálltam a pulttól, és elindultam vele egy szoba felé. Egy viszonylag szűk helyre sikerült bemennünk. Persze hogy megcsókolt. A nőknek  ez kellhet. Nem ellenkeztem, csak az nem tetszett, hogy irányítani akart. Inkább letéptem róla azt a kis ruhát ami még volt rajta. Ellenőriztem, hogy elég nedves-e... persze hogy az volt. Nedves és forró. Mikor ujjam hozáért bejáratához, összerándult. Most meg mi baja van? Az ágyra löktem, és levettem farmeremet. Férfiasságom láttán a csaj szinte kidőlt. Ok. Nem akartam vesztegetni az időt. Könnyen belecsúsztam. A szerncsétlen majdnem felsikított. Nagyon szűk volt. Túl szűk, talán kellett volna neki az előjáték. Na, hagyjuk. mozogni kezdtem benne, egyre gyorsabban. Nagyon hamar elélvezett. Én meg... á.. hát kb 10 perc volt. A csaj nem csinált semmit. Tök csöndbe volt. Hagyjuk. Kicsúsztam belőle, felvettem ruhámat, és visszamentem a bárba. És akkor megláttam egy rózsaszínhajú csajt. Jó teste volt. Ezt még ma elviszem.

*Sakura*

A legjobb barátnőm Temari. Mindig tudja, hogy mire van szükségem. Miután volt egy egyéjszakás kalandom Saival, a srác rám se nézett. Nem volt baj a teljesítményemmel.  A sráccal volt baj, de hagyjuk. Szóval a szőke csajjal megbeszéltük, hogy a bár előtt találkozunk. És ott volt Karin, a világ legidegesítőbb vöröshajú kurvája. Rá se hederítettem. Bent a bárban Temari, és a bátyja, Gaara már vártak. Beszéltünk pár szót, és pultos srác, Suigetsu adott egy jó koktélt. A koktélokat vedeltem, pedig még 11 se volt. És Temari elment a pasijához, Shikamaruhoz, Gaara meg a csajához, Hinatához. Leült mellém egy nagyon szexi srác. Uchiha Sasuke, ismertem a bátyját, Itachit. Fekete haj, fekete szemek.... Aztán egyik pillanatról a másikra már egy szobában voltunk, és smároltunk. Engem nem zavart. Nem volt az a kifejezetten lágy típus, de nem volt ezzel bajom. A szemembe nézett, és megkérdezte, hogy akarom-e, és ez egy Uchihától meglepő volt. Én pedig akartam. Volt egy ágy a szobában, így rádöntöttem. Kihámoztam a ruháiból, és amikor megláttam férfiasságát, kicsit elbizonytalanodtam. Persze csak kicsit, mert aztán nem nagyon cécóztam: bekaptam, és mozgatni kezdtem a fejem. Nem telt sok időbe, és elélvezett. Utána ő vetkőztetett le, megcsókolt, és akkor leesett az állam. Ez a srác körülbelül megkért (najó, ez túlzás, megparancsolta lágy hangnemben), hogy na.... meg fogjátok érteni. Ő felállt, és az ajtóhoz sétált. Persze háttal nekidőlt, én pedig nekikezdtem. Végigsimítottam testemen, állva, majd az ágyhoz sétáltam és ráfeküdtem, hanyatt. Tovább simogattam a testemt, majd kezem becsúszott a combom közé.  széttártam lábaim, és végigsimítottam bejáratomon, és elkezdtem a parancs teljesítését. Csiklómat masszíroztam, és amikor már nagyon közel álltam a csúcshoz, elkapta a kezem és belémcsúszott. Csodálkoztam, hogy hogy fér belém, de... elkezdett mozogni. Egyre gyorsított, és hihetetlen tempót diktált. Csókoltam, és néztem az arcát. Gyönyörű volt, és amikor elélvezett, megremegett, halkan zihált... Én meg nem élveztem el. Nem engedte. Olyan mérges lettem rá, amikor kicsúszott belőlem. De ez csak pár percig tartott, mert megéreztem nyelvét a legérzékenyebb pontomon, így én is pillanatokon belül átadtam magam az élvezetnek.

*Sasuke*

A csaj profi volt, sokkal jobban értette a dolgát, mint Ino. Sokkal profibb volt, ennek ellenére látszott rajta, hogy nem az a fajta lány, aki csak úgy minden jött-menttel.... Felkaptam a nadrágomat, és a szobában még találtam egy cetlit, arra felírtam a számomat. Egy szó nélkül hagytam ott a pihegő lányt. Szóltam Itachinak, hogy induljunk, mire ő csak moslygott. fél egy volt. Hazavitt és a nappaliban mekgérdezte:

- Na, milyen volt Sakurával? - vállat vontam.

- A rózsaszín? Jó... jobb mint Inoval. - csak elmosolyodott. Ő ilyet nem szokott.

- Csak meg ne üsd a bokád! - figyelmeztetett.

*Sakura*

Megtláltam Ruháimat a szobában, és felöltöztem. Kimerültem, és megtaláltam a számát egy cetlin. Mosollyal az arcomon szóltam Temarinak, hogy hazamegyek. Eltekintettem apám kiakadásaitól, és mosolyogva dőltem bele az ágyba. Ennek a sztorinak még lesz folytatása, ebben biztos vagyok....

 

A mappában található képek előnézete Naruto^^SoulEater